فیروزی که پدرش نیز در فاصله سالهای 1340 تا 1357 کتابفروشی مهمی در سبزوار داشته است، حالا دو ماه است که کتابفروشی خود را به مغازه کوچکی در چهارراه عظیمیان این شهر منتقل و بیش از 1000 جلد کتاب در آن برای عرضه به اهالی کتاب و کتابخوانی سبزوار ارائه کرده است.
علیرضا فیروزی در گفتوگو با خبرنگار ایبنا ویژگی طرح کرایه کتاب این کتابفروشی را در رایگان بودن آن میداند و میگوید: در این کتابفروشی همچنین کتابهای نو و دست دوم با قیمت مناسبتر عرضه میشود.
وی با اشاره به اینکه کرایه کتابهای نو و دست دوم بدون دریافت هیچ هزینهای در این کافه کتاب انجام میشود، میافزاید: استقبال مردم از این طرح بسیار خوب بوده است، به طوری که در کمتر از یک ماه بیشتر از 1000 نفر عضو صفحه اینستاگرام و مشتری ثابت کرایه رایگان کتاب این مجموعه شدند.
فیروزی با بیان اینکه در حال حاضر ما در این کافه کتاب، کافه به معنی سرو قهوه نداریم، در عین حال میگوید: اما از کسانی که در کافه کتاب به مطالعه کتاب میپردازند، با دمنوش گیاهی پذیرایی میکنیم.
وی همچنین با بیان اینکه در فروشگاه به صورت آنلاین مسابقاتی در مورد کتاب برگزار میکنیم و به برندگان بُن خرید کتاب هدیه میدهیم، میگوید: آخرین مورد به مناسبت مربوط به بزرگداشت ابوالفضل بیهقی برمیگردد که در آن ۲۰ جلد کتاب وزیری امیر حسنک قرعهکشی و هدیه دادیم.
وی با اشاره به اینکه مردم برایشان این سوال پیش میآید که چرا طرح رایگان کرایه کتاب را انجام میدهیم و چه سودی از آن میبریم، به دعای خیر مردم اشاره و از دوران کتابفروشی پدرش یاد میکند و میگوید: استاد محمود دولتآبادی در دستخطی از پدرم به نیکی یاد کردند و فرمودند: «این کار پدر شما (کرایه کتاب) باعث شده بود به کتابهای آن زمان دسترسی داشته باشم و برای من دریچهای به روشنایی بود.»
فیروزی با بیان اینکه پدرش از دوستان فخرالدین حجازی، دکتر علی شریعتی و استاد حمید سبزواری بود و در سال ۱۳۷۹ فوت شد، یادآور میشود: با گران شدن کتاب که باعث شده مردم کمتر به سمت خرید کتاب بروند، امیدواریم طرح رایگان کتاب باعث شود در مسیر ترویج کتابخوانی گامی موثر برداریم.
نظر شما