وی ادامه داد: بحث کتابخوانی از جمله مباحثی است که همه دستگاهها باید در آن مشارکت داشته باشند؛ این مسئله از خانواده آغاز میشود و تا مدارس ادامه پیدا میکند و دستگاههای مختلف باید در آن حضور داشته باشند.
او با بیان اینکه هفته کتاب فرصتی است تا همافزایی بین دستگاهها ایجاد شود، عنوان کرد: طبق سالهای پیشین ستادی تشکیل و دستگاههای مرتبط با این حوزه به جلسه دعوت شدند و تکالیفی برای هر دستگاه مشخص شد که در این هفته دنبال میشود.
وی تاکید کرد: برای این هفته بحث اهدای کتاب به مراکز فرهنگی، آموزشی و مدارس را دنبال میکنیم، از آنجایی که معتقدیم اگر از ظرفیتهای مردمی بهره ببریم موفق خواهیم بود، از ظرفیت 400 کانون فرهنگی هنری مساجد استفاده خواهیم کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی با بیان اینکه هر یک از این کانونها برنامههای مختلفی را دنبال میکنند، تصریح کرد: برنامههایی مثل معرفی کتاب، تجلیل از کتابخوانان محلی و طرح اهدای کتاب به شکل گسترده و مردمی اجرایی میشود.
وی با اشاره به بحث رونمایی از تازههای کتابهای منتشر شده در خراسان شمالی، یادآور شد: سرانه مطالعه و فضای کتابخوانی استان طی سالهای اخیر رشد و توسعه خوبی داشته است و امیدواریم نهاد کتابخانههای عمومی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای غنیسازی منابع آنها و اهدای کتابهای جدید در استان تلاش کنند.
حسین فرخنده در پایان همچنین از اهدای 244 عنوان کتاب در قالب 5466 جلد به ارزش 132 میلیون و 115 هزار تومان در سطح استان خبر داد و گفت: این کتابها در موضوعات مختلفی همچون کودک و نوجوان، عمومی، فرهنگی و مذهبی است و این اقدام در راستای تجهیز کتابخانههای عمومی شهری و روستایی، پایگاههای کتابخوانی، کتابخانههای باز، کانونهای فرهنگی و هنری مساجد، پایگاههای بسیج و ایستگاههای کتابخوانی انجام میشود.
بیستونهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از بیستوچهارم آبانماه تا یکم آذرماه ۱۴۰۰با شعار «جای خالی را با کتاب خوب پُرکنیم» در سراسر کشور برگزار میشود.
نظر شما