مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان سمنان با اشاره به اهمیت جایگاه کتاب و کتابخوانی در کانونهای فرهنگی هنری مساجد اظهار کرد: حوزه کتاب از مزایای رقابتی ستاد هماهنگی کانونهای فهما به شمار میرود.
وی با تأکید بر توجه ویژه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان سمنان نسبت به برنامههای رواق کتاب در طرح ملی فهما ادامه داد: برنامهها باید در سامانه بچههای مسجد ثبت شود.
موسوی با اشاره به اینکه کتابخانههای مساجد یکی از بهترین فرصتهای ترویج فرهنگی کتاب و کتابخوانی محسوب میشوند یادآور شد: کتابخانههای مساجد در همه شهر و روستاها دایر هستند و کتاب مورد نیاز را در اختیار مردم به ویژه نوجوانان و جوانان قرار میدهند.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان سمنان توسعه زیرساختهای فرهنگی نظیر ساخت کتابخانه را بهترین راه مقابله با هجمه فرهنگی دشمنان دانست و افزود: ۶۳ کتابخانه شهری و ۲۳ باب روستایی در کانون مساجد استان سمنان فعالیت دارند.
وی با تأکید بر اینکه برنامههای مختلفی در کتابخانههای مساجد استان سمنان با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی، جذب جوانان، نوجوانان و به ویژه کودکان به کتابخانه مساجد، انس بیشتر عموم مردم به ویژه نسل جوان با کتاب و ترغیب به مطالعه کتب دینی و مفید برگزار شود، ادامه داد: مطالعه یکی از بهترین راههای غنی سازی و بهرهوری از اوقات فراغت است و استفاده مطلوب و شایسته از این اوقات تأمین کننده سلامت روان و رشد و تعالی شخصیت انسان است.
نظر شما