داوود سیفزاده ادامه داد: با عنایت به حمایتهای دانشگاه در زمینه حقالتألیف، حق ترجمه، کمک هزینه انتشار و چاپ کتاب از محل گرنت، استقبال بسیار مناسبی را از اعضای هیئت علمی، شاهد بودیم.
وی افزود: امروز مفتخریم که در هفته پژوهش از ۴۳ پژوهشگر و فناور برتر استان اردبیل در حوزههای مختلف تجلیل کنیم؛ دو نفر در گروههای علوم پایه (فنی مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و منابع طبیعی) بهعنوان برگزیدگان اول و دوم، 3 نفر در گروههای علوم پزشکی پایه، 3 نفر در گروه علوم پزشکی بالینی، ۷ پژوهشگر دستگاههای اجرایی، ۳ پژوهشگر مراکز تحقیقاتی دستگاههای اجرایی، ۸ فناور برتر، ۳ معلم، ۳ دانشآموز و تعدادی دانشجو یا دانشآموخته دانشگاهها.
استاندار اردبیل نیز با تأکید بر حمایت از مجموعههای دانشبنیان اظهار کرد: تولیدات باید دانشبنیان شوند؛ چرا که جامعه در حوزههای مختلف نیاز به فناوریهای نوین دارد و در شرایط سختِ موجود، اقدامات مراکز رشد و شرکتهای دانشبنیان ستودنی است.
سیدحامد عاملی با بیان اینکه در حوزههای علوم انسانی استان باید مراکز رشد راهاندازی شود، افزود: جامعه ما توسعهپرور و خلاقپرور نیست؛ از این رو افراد خلاق در سیستم مدیریتی، انسانهای مظلومی هستند.
رئیس شورای اداری استان اضافه کرد: استان اردبیل در حوزه شاخصهای اقتصادی، وضعیت مناسبی ندارد و باید در این زمینه تلاش بیشتری انجام دهیم؛ بر این اساس و با استفاده از ظرفیتهای ارزشمندی که در استان وجود دارد میتوان جهش تولید ایجاد کرد یعنی تولید باید بر مبنای دانش انجام شود.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی و جانشین رئیس ستاد گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل نیز گفت: جز استفاده از فناوریهای نوین، مسیر دیگری برای توسعه، رشد و تعالی کشورها وجود ندارد.
عزیز حبیبی با بیان اینکه اهمیت ناکافی و عدم سرمایهگذاری درست در علم و فناوری از جمله دلایلی است که نتوانستهایم از ظرفیتهای موجود درست استفاده کنیم، گفت: مرکزیت علمی و تولید علم نافع، دو مطالبه اصلی مقام معظم رهبری از دانشگاهیان است که باید تلاش کنیم به این مطالبات جامه عمل بپوشانیم.
نظر شما