جمعه ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۵
احداث کتابخانه در مناطق روستایی شهرستان سردشت ضروری است

فرماندار سردشت گفت: با وجود 285 روستا در این شهرستان، احداث کتابخانه روستایی در مناطق روستایی آن، امری ضروری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در آذربایجان‌غربی، نشست هم‌اندیشی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی و فرماندار شهرستان سردشت با حضور کارشناسان مربوطه و بخشداران بخش مرکزی و ربَط به منظور بررسی مشکلات کتابخانه‌های عمومی استان برگزار شد.

لقمان خسرو پورآذر، فرماندار سردشت با اشاره به نبود کتابخانه استاندارد در شهر سردشت خواستار توجه ویژه مسئولین به این شهرستان شد و‌ گفت: علیرغم نیاز مبرم شهروندان، پروژه احداث کتابخانه عمومی ابن سینا اجرا نشده و  با جدیت پیگیر اعتبارات آن خواهیم بود.

خسروپور گفت: شهرستان سردشت شهری مرزی و شهیدپرور بوده و ویترین جمهوری اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه این شهرستان دارای 285 روستاست، افزود: احداث کتابخانه روستایی در مناطق روستایی امری ضروری است.

معصومی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان آذربایجان‌غربی نیز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کتابخانه‌های شهرستان گفت: در این شهرستان 3 کتابخانه در حال فعالیت هستند که در ایام شیوع بیماری کرونا با ارائه خدمات متنوع فرهنگی و اجتماعی ارتباط مخاطبان با کتابخانه ها را حفظ کرده و با جدیت فعالیت‌های کتابخانه‌ای را به انجام رسانده‌اند.

وی افزود: استانداردهای کتابخانه‌ای نیاز به فضای کتابخانه‌ای بیشتر در این شهرستان را نشان می‌دهد؛ با توجه به حکم تخریب کتابخانه ابن سینا، این کتابخانه هم اکنون در ساختمان استیجاری مستقر بوده و به دلیل کمبود اعتبار، پروژه بازسازی این کتابخانه تکمیل نشده است.

معصومی ادامه داد: کتابخانه، نماد فرهنگی هر شهر است و با توجه به ظرفیت بالای فرهنگی این شهرستان، راه‌اندازی کتابخانه مناسب از اولویت‌های اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان است.

وی با اشاره به تعداد روستاهای سردشت و با بیان اینکه این شهرستان پس از شهرستان ارومیه، بیشترین تعداد روستا را دارد، با توجه به موقعیت جغرافیایی این شهرستان، خواستار همکاری سازمان‌ها و ارگان‌های شهرستان برای اختصاص فضا به کتابخانه روستایی شد و اعلام آمادگی کرد در صورت تأمین مکان مورد نظر، اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان در کمترین زمان ممکن نسبت به تجهیز  و راه‌اندازی آن اقدام خواهد کرد.

اجاره ساختمانی توسط شهرداری جهت ایجاد قرائتخانه، فعالیت دو شیفت کتابخانه مجتمع فرهنگی و هنری شهرستان، اختصاص ساختمان جهت ایجاد کتابخانه در روستاهای پرجمعیت توسط بخشداری، رایزنی با شهرداری در خصوص ایجاد کتابخانه سیار از مهمترین مصوبات جلسه بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها