لقمان خسرو پورآذر، فرماندار سردشت با اشاره به نبود کتابخانه استاندارد در شهر سردشت خواستار توجه ویژه مسئولین به این شهرستان شد و گفت: علیرغم نیاز مبرم شهروندان، پروژه احداث کتابخانه عمومی ابن سینا اجرا نشده و با جدیت پیگیر اعتبارات آن خواهیم بود.
خسروپور گفت: شهرستان سردشت شهری مرزی و شهیدپرور بوده و ویترین جمهوری اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه این شهرستان دارای 285 روستاست، افزود: احداث کتابخانه روستایی در مناطق روستایی امری ضروری است.
معصومی، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان آذربایجانغربی نیز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کتابخانههای شهرستان گفت: در این شهرستان 3 کتابخانه در حال فعالیت هستند که در ایام شیوع بیماری کرونا با ارائه خدمات متنوع فرهنگی و اجتماعی ارتباط مخاطبان با کتابخانه ها را حفظ کرده و با جدیت فعالیتهای کتابخانهای را به انجام رساندهاند.
وی افزود: استانداردهای کتابخانهای نیاز به فضای کتابخانهای بیشتر در این شهرستان را نشان میدهد؛ با توجه به حکم تخریب کتابخانه ابن سینا، این کتابخانه هم اکنون در ساختمان استیجاری مستقر بوده و به دلیل کمبود اعتبار، پروژه بازسازی این کتابخانه تکمیل نشده است.
معصومی ادامه داد: کتابخانه، نماد فرهنگی هر شهر است و با توجه به ظرفیت بالای فرهنگی این شهرستان، راهاندازی کتابخانه مناسب از اولویتهای اداره کل کتابخانههای عمومی استان است.
وی با اشاره به تعداد روستاهای سردشت و با بیان اینکه این شهرستان پس از شهرستان ارومیه، بیشترین تعداد روستا را دارد، با توجه به موقعیت جغرافیایی این شهرستان، خواستار همکاری سازمانها و ارگانهای شهرستان برای اختصاص فضا به کتابخانه روستایی شد و اعلام آمادگی کرد در صورت تأمین مکان مورد نظر، اداره کل کتابخانههای عمومی استان در کمترین زمان ممکن نسبت به تجهیز و راهاندازی آن اقدام خواهد کرد.
اجاره ساختمانی توسط شهرداری جهت ایجاد قرائتخانه، فعالیت دو شیفت کتابخانه مجتمع فرهنگی و هنری شهرستان، اختصاص ساختمان جهت ایجاد کتابخانه در روستاهای پرجمعیت توسط بخشداری، رایزنی با شهرداری در خصوص ایجاد کتابخانه سیار از مهمترین مصوبات جلسه بود.
نظر شما