مؤلف تلاش کرده در این رویدادها مواضع افراد مختلف را نیز بیاورد و برای این کار پژوهشهای زیادی انجام دادهاست. بنابراین کتاب مملو است از نقلقولهای مختلف رجال دینی و سیاسی. در نمایش این رویارویی سیاسی، مؤلف میخواهد رفتار مرحوم آیتالله مصباح را نمایان کند و به تبع آن به بسیاری از سؤالات و اشکالاتی که پیرامون ایشان مطرح شده، پاسخ بگوید.
روزیطلب که قبلاً در مرکز اسناد انقلاب اسلامی فعالیت داشته و اکنون مدیر عامل مؤسسه ایران است، در پیشگفتار کتاب، تاریخ پایان نگارش آن را فروردین 95 اعلام میکند و سپس میگوید: «به دلایلی از جمله عدم صدور مجوز در دوره دولت اعتدال، انتشار کتاب تا نیمه دوم سال 1400 به تأخیر افتاد.» همچنین وی گفتهاست: «مسئولیت اصلی در نگارش این کتاب بر عهده یکی از پژوهشگران جوان و متخصص حوزه تاریخ انقلاب اسلامی بوده که به دلایل شخصی تمایل نداشت نام او بر جلد این کتاب ارزشمند درج گردد.»
اهمیت کتاب «سیاستورزی مؤمنانه»، بجز تبیین اندیشههای سیاسی مرحوم مصباح، در مرور یک دوره پر فراز و نشیب از تاریخ انقلاب اسلامی است؛ هر چند اگر در ادبیات کتاب، جانبداری کمتری دیده میشد، ارزش آن از منظر تاریخی افزایش مییافت.
نویسنده این کتاب قبلاً هم با نگارش کتاب «ذو شهادتین امام» مقطعی از زندگی و خاطرات علامه مصباح از تولد تا سال ۱۳۶۸ را مورد بررسی قرار داده بود.
نظر شما