آزمایشگاه کتاب با حضور در غرفه فعالیتهای فرهنگی با تمرکز بر حوزه پژوهش، آموزش و ترویج فعالیتهای کتابی در سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور دارد.
وی ادامه داد: در بخش پژوهش، انجام پژوهشهای کاربردی و توسعه کوتاهمدت و بلندمدت صنعت نشر کتاب و ارائه راهحلهای علمی و تخصصی برای مواجهه با آن برخی از این کارها است.
بشیری با اشاره به بخش آموزش، توضیح داد: برگزاری دورههای آموزشی در قالبهای مختلف در راستای دانشافزایی فعالان صنعت نشر ازجمله اهداف این بخش به شمار میآید.
وی همچنین درباره مبحث ترویج در این دورهها، گفت: معرفی تازهترین اتفاقات و تحولات نشر در جهان، انتشار نتایج پژوهشها در قالبهای مختلف به شکل کاربردی و با زبانی ساده، برگزاری گفتوگو با صاحبنظران با هدف توسعه و پایداری صنعت نشر کتاب از جمله اقدامات این حوزه است.
بشیری با بیان اینکه آزمایشگاه کتاب در قالب مجموعه «رسانیوم» فعالیت دارد، عنوان کرد: رسانیوم بهعنوان یک مجموعه آموزشی و پژوهشی از خرداد سال 1399 با هدف توانمندسازی دانشی اکوسیستم رسانهای کشور با مشارکت مجموعهای از دانشآموختگان و استادان حوزه رسانه فعالیت خود را آغاز کرد.
وی با اشاره به تغییرات گسترده در صنعت نشر، عنوان کرد: این صنعت بهعنوان یکی از بزرگترین صنایع رسانهای کشور به دلیل شتاب روزافزون فناوری و تحولات نیازمند بازنگری و سازماندهی مجدد استراتژیهای کلان و پویایی است.
بشیری تاکید کرد: در «آزمایشگاه کتاب» بر این نکته تاکید شده که یکی از راههای اصلی توسعه و تحول این صنعت، ایجاد تغییر و تحولی عمیق در حیطه شناخت و دانش است تا با بازبینی، بازسازی و بازاندیشی به توسعه زیست بوم نشر کتاب کشور کمک کند.
وی با بیان اینکه آزمایشگاه کتاب یک پلتفرم برای پاسخگویی به نیاز دانش فعالان حوزه نشر است، گفت: آزمایشگاه کتاب در اصل مکانی برای فرآوری دانش فعالان حوزه نشر به شمار میآید که نقش ترویجی دارد و با معرفی جدیدترین روندها و تحولات فناوری این صنعت به توسعه و پایداری نشر کتاب میپردازد.
سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا سیویکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir ادامه دارد.
نظر شما