مدیرعامل چوب و کاغذ مازندران عنوان کرد: قرار است ۳۰ هزار تن کاغذ تحریر تولید و طی بازه زمانی مشخص تحویل آموزش و پرورش شود که در حقیقت ۷۰ درصد نیاز سازمان چاپ کتب درسی کشور است.
یکسوم از نیاز کشور به کاغذ چاپ و تحریر را تامین میکنیم
در ابتدای این مراسم، امید نیکنژاد مدیرعامل شرکت چوب و کاغذ مازندران در این مراسم ضمن قدردانی از کارگران و پرسنل شریف مجموعه و خیرمقدم به همه مهمانان حاضر گفت: حضور شما در این مراسم معظم نشاندهنده این است که دولت سیزدهم عزم جزم کرده تا در تولید کتب درسی به خودکفایی برسد.
وی ادامه داد: اعتماد و باوری که در دولت سیزدهم نسبت به تولید داخلی وجود دارد موجب شد تا مجموعهای که هر از گاهی با خطرات اقتصادی روبرو بود، امروز در صدر تولید استان فعالیت دارد و ما خوشحال هستیم که امروز در مسیر درست قرار داریم.
مدیرعامل چوب و کاغذ مازندران در ادامه با اشاره به آغاز کار خود از آذرماه سال گذشته تا امروز گفت: در سال ۹8 ، ۳۷۸ میلیارد تومان درآمد عملیاتی شرکت بود و در سال 99 این رقم ششصد میلیارد تومان شد و در سال ۱۴۰۰، به ۱5۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت و همین رشد بهخوبی نشان میدهد تغییر دولت و اعمال نگاه حمایتی مدیران جدید، چه اندازه توانست بر کارکرد مجموعه و صرف فعل خواستن و توانستن موثر باشد.
وی همچنین افزود: واردات کاغذ برای برخی منافع اقتصادی شیرینی داشت و دوست نداشتند این مجموعه بر تولید کاغذ تحریر متمرکز باشد اما خوشبختانه این مشکل با حمایت دولت حل شد.
نیکنژاد در ادامه با بیان اینکه وضعیت تولید و صادرات در مجموعه چوب و کاغذ بسیار مطلوب است، تاکید کرد: همین مراسم امروز که مقرر شد ۳۰ هزار تن کاغذ تحریر تولید و طی بازده زمانی مشخص تحویل آموزش و پرورش شود که در حقیقت ۷۰ درصد نیاز سازمان چاپ کتب درسی کشور است و این موضوع، نشان میدهد که ما در مسیر درست قرار داریم.
وی همچنین با تشکر از حمایتهای معاون اول رئیس جمهور از تولید کاغذ که دغدغه رئیس جمهور محترم در این زمینه را نشان میدهد از استاندار و نمایندگان مردم خواست درباره مطالبات این شرکت از سازمان جنگلها و مراتع و همچنین اجازه استفاده از درختان شکسته افتاده و حل مشکل واردات چوب و خمیر الیاف بلند مساعدت کنند تا بخشی از مشکلات مربوط به تامین مواد اولیه مورد نیاز این مجموعه مرتفع شود.
به گفته نیکنژاد، نقدینگی و سرمایه در گردش هم از بانکهای عامل طبق مصوبات ستاد حمایت از کاغذ کشور ضروری است تا این مجموعه را حمایت کنند.
باید از چوب و کاغذ حمایت کنیم تا به مرز تولید ۱۰۰ هزار تن کاغذ برسیم
در ادامه این مراسم، یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در سخنانی، گفت: امروز روز بزرگی است و من از همه مدیران، کارگران و کارمندان این مجموعه تشکر میکنم که تلاش کردید و این مجموعه را به تولید کاغذ تحریر بازگرداندید.
وی ادامه داد: ما در مفاهیم دینی چیزی داریم به نام برکت که با سود تفاوت دارد و اساساً برکت یک ظرفیت الهی است که به مال و سود آن اضافه میشود و من باور دارم جهت و مسیری که چوب و کاغذ مازندران در پیش گرفته است، استقلال کشور و هدفش توانمند ساختن تولید کشور است و به همین دلیل مسیری است که برکت به دنبال خواهد داشت.
احمدوند با بیان اینکه دو اصل تولید با کیفیت و کاهش قیمت تمامشده به نفع مصرفکننده نباید از کانون توجه مدیران کارخانه خارج شود، عنوان کرد: ضمن اینکه تعهد تحویل در زمان مقرر باید نیز مورد توجه باشد.
وی همچنین تاکید کرد: به وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد میکنم عبارت این کتاب با کاغذ تولید داخلی در شرکت چوب و کاغذ مازندران تولید شد در کتب درسی درج شود که هم نشاندهنده عزت ملی و هم قدردانی از تلاش کارگران و کارمندان این مجموعه است.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه گفت: برابر سخن رهبر معظم انقلاب، ما در جنگ اقتصادی هستیم و تولید هم دفاع ملی است و همه باید از مجموعههای تولیدی بزرگی چون چوب و کاغذ مازندران حمایت کنیم تا به مرز تولید ۱۰۰ هزار تن کاغذ برسیم.
ما در زمینه حمایت از تولید داخلی باید خطرپذیری کنیم
حجتالاسلام علی لطیفی، رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی دیگر سخنران این نشست بود، وی در این مراسم گفت: اولین باری که تامین چاپ کاغد در چوب و کاغذ مازندران طرح شد من محاسبه قیمت نکردم و نگفتم که اگر وارد کنیم چه اندازه خواهد شد و اتفاقا با نهایت افتخار استقبال کردیم و قرار داد بستیم چون این مهمترین تعبیر «ما میتوانیم» و بهترین کار برای تزریق امید در جامعه است.
وی افزود: ما در زمینه تولید داخلی باید خطرپذیری کنیم بهرغم اینکه برای ما رسیدن به موقع کاغذ بسیار مهم است و کتابهای درسی فرزندان ما باید بهموقع چاپ شود و در اختیار دانشآموزان قرار بگیرد.
لطیفی در ادامه خطاب به کارگران و کارکنان مجموعه چوب و کاغذ مازندران نیز گفت: قرارداد ۳۰ هزار تن امسال برای سال آتی در سال آینده حتما افزایش خواهد داشت و ما هم از افزایش ظرفیت حمایت میکنیم.
مازندران رتبه اول تولید را در حوزه مواد غذایی دارد
در ادامه سید محمود حسینیپور، استاندار مازندران نیز گفت: خدا قوت به کارگران و مدیران مجموعه و خیرمقدم مقدم به مهمانان، معاونان وزارتی، نمایندگان و مدیران استانی.
وی ادامه داد: استان ما ۱۲ درصد سبد غذایی کشور و بیش از ۱۵ محصول و رتبه اول تولید را در کشور را به خود اختصاص داده است، این استان بعد از انقلاب در حوزههای مختلفی نقشآفرینی کرد و در دوران دفاع مقدس هم با لشگر ۲۵ کربلا و پس از جنگ تحمیلی نیز در تولید و خودکفایی در برخی اقلام گام برداشت.
به گفته حسینیپور، استان در لبیک به ندای رهبری و ریاستجمهوری به حرکت درآمد و مجموعه چوب و کاغذ مازندران با حمایت دولت جدید، در تامین خودکفایی در تولید کاغذ گام برداشت و امروز به هاب تولید و حتی صادرات کاغذ در کشور تبدیل شد و امروز گزارشی که مدیرعامل شرکت دادند حکایت از این دارد که پیام رئیسجمهوری در این مجموعه جدی گرفته شد.
نماینده عالی دولت همچنین تاکید کرد: اگر امروز ما شاهد هستیم حدود ۷۰ درصد کاغذ کتابهای درسی کشور در این مجموعه تولید میشود باید امیدوار باشیم تا سال آینده این رقم به صد در صد برسد.
استاندار مازندران با تجلیل از خدمات مدیر عامل چوب و کاغذ مازندران در تولید کالایی ایرانی به مافیای کاغذ اشاره کرد و گفت: در خودکفایی کاغذ چاپ و تحریر اجاره ندادند تولید در داخل شکل بگیرد و برنامه دولت سیزدهم این است که دست این مافیا کوتاه شود و تولید تا جایی ادامه یابد که نیازی به واردات نداشته باشیم.
وی یادآور شد: از همت شما قدردانی میکنم برای اینکه این افتخار را برای کشور و استانمان کسب کردید ما هم در ستاد تسهیل مجوز واردات چوب را گرفتیم اما سیاستگذاری اصلی ما این است که تولید و زراعت چوب در داخل استان را تقویت شود.
نظر شما