پنجشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۴
حضور وزیر فرهنگ در منزل زنده یاد حبیب الله صادقی

در پی درگذشت حبیب الله صادقی استاد فقید هنر انقلابی کشورمان، وزیر فرهنگ شامگاه روز چهارشنبه با حضور در منزل این استاد ضمن ابراز تسلیت و همدردی با خانواده این هنرمند، فقدان وی را برای جامعه فرهنگی و هنری سخت و دشوار دانست.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ چهارشنبه شب با حضور در منزل زنده یاد حبیب الله صادقی ضمن ابراز همدردی با خانواده استاد صادقی، فقدان این هنرمند را برای جامعه فرهنگی و هنری بسیار سخت دانست و با اشاره به مهارت بی‌نظیر این هنرمند فقید در خلق آثاری در حیطه هنر معناگرا گفت: استاد صادقی گنجینه‌ای از آثار هنر انقلاب را از خود به‌جای گذاشت که بدون تردید در حافظه تاریخی این مرز و بوم هم نامش و هم آثارش ثبت و به یادگار خواهد ماند.

اسماعیلی در ادامه میهن‌دوستی و انقلابی بودن را از ویژگی‌های بارز این استاد فقید برشمرد و گفت: مرحوم صادقی تمام زندگی هنری خود را وقف خلق آثار درباره امام حسین(ع) و ائمه اطهار(ع) کرده بود و همواره در مسیر متعالی اسلام، انقلاب و اهل بیت(ع) ثابت قدم بود.

اسماعیلی در ادامه با ذکر خاطره‌ای از همنشینی با استاد صادقی در چند وقت اخیر، به خلق اثر «در رثای سیمرغ» ویژه تشییع سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و‌ گفت: استاد صادقی همواره تاکید داشت که این اثر حتما باید در حسینیه جماران رونمایی شود.

رییس شورای هنر کشور همچنین به حضور مرحوم صادقی در بازدید چندوقت اخیر رییس جمهور از نمایشگاه هنرهای تجسمی فجر انقلاب اسلامی اشاره کرد و‌گفت: در این بازید، برای خلق اثری به وی پیشنهاد مبلغی برای حق‌الزحمه شد، اما استاد ضمن رد این پیشنهاد گفت، «کار من دلی است و برای خلق اثر در وصف ائمه اطهار و خاندان پاک و مطهرشان هرگز پولی دریافت نمی‌کنم.»

وزیر فرهنگ در پایان از برپایی مراسم  یادبود زنده یاد حبیب الله صادقی به همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته آینده خبر داد.

همچنین همسر مرحوم صادقی نیز در این دیدار ضمن قدردانی از ابراز همدردی وزیر فرهنگ، حضور ایشان را مایه دلگرمی، آرامش و شکیبایی خانواده در این داغ بزرگ عنوان کرد.

گفتنی است در این دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را سید مجید پوراحمدی مدیر عامل صندوق اعتباری هنر، حسین نیرومند مشاور امور هنری، سهرابی مدیر کل هنرهای تجسمی و نیکنام حسین پور مشاور عالی صندوق هنر پیشکسوتان هنر همراهی کردند.

حبیب‌الله صادقی در سال ۱۳۳۶ در محله تهران نو چشم به جهان گشود. از دوران کودکی در محل کار پدر با نام روزنامه اطلاعات آشنا شد و سال‌ها بعد او و یکی از برادرانش به عنوان روزنامه‌نگار در بخش تحریریه مشغول به کار شدند. زنده‌نام صادقی نخستین بار نقاشی را در ۸ سالگی شروع کرد.

زنده‌نام حبیب‌الله صادقی هنرمند نقاش، استاد دانشگاه، منتقد هنری و رئیس گروه هنرهای تجسمی فرهنگستان هنر بود. وی در دانشگاه‌های مختلفی همچون دانشکده هنر، دانشگاه شاهد، دانشکده هنر دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه الزهرا و واحد هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز به آموزش هنر و مدیریت هنری پرداخته است.

عضویت در واحد تجسمی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، عضویت پیوسته فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران و ریاست موزه هنرهای معاصر تهران از مهمترین سوابق مدیریتی او به حساب می‌آید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها