فلاحتی، مدیر آموزشگاه سرای هنر و اندیشه در این مراسم، گفت: کودکانی که به نواختن موسیقی میپردازند نسبت به کسانی که چنین مهارتی را ندارند، دارای توانایی بیشتری در مهارتهای خواندن و درک ریاضیات هستند. موسیقی سه بخش مهم از وجود کودک را به صورت همزمان به تکاپو میاندازد و آن عقل، احساس و جسم اوست. یعنی اگر از سنین کودکی فرزندتان را در معرض موسیقی بگذارید به روند رشد ذهنی او کمک زیادی کردهاید. یکی از بزرگترین مزایایی که استفاده از موسیقی برای کودکان به همراه میآورد تقویت اعتماد به نفس در آنهاست. وقتی کودک قادر به نواختن یک ساز باشد و بتواند در خلال نواختن شعر کوتاهی را نیز بخواند احساس غرور خاصی کرده درنتیجه به خود و تواناییهایش ایمان پیدا خواهد کرد. هیچ فعالیتی به اندازه نواختن موسیقی نمیتواند کودکان را به هیجان و تکاپو بیندازد زیرا کودک در خلال آموزش باید کاملا حواسش را متمرکز کند و فرصتی برای پرت شدن حواسش ندارد.
علیان، دکترای روانشناسی بالینی، نویسنده ۱۰۷ عنوان کتاب، ارایه بیش از ۲۵۰ مقاله، کارشناس برنامههای صداوسیما، مبتکر هیپنوتیزم شاعرانه در ایران و مدیر مرکز توسعه آموزشهای ایران نیز در این آیین، درباره کودکان نویسنده و کودکان آیندهسازان، لزوم ورود کودکان به عرصه نویسندگی در جهان معاصر، باید و نبایدها، وظیفه معلمان، والدین و مسئولان فرهنگی و اجتماعی کشور در پرورش قدرت نویسندگی کودکان و تاثیر نویسندگی کودکان بر افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس آنها و نقش نویسندگی در کاهش افسردگی و استرس سخنرانی ایراد کرد.
کاظمی، دبیر انجمن ادبی چکاوک و مسئول ادبیات کودک پژوهشکده معلم اداره کل آموزش و پرورش فارس با برنامهریزی منظم دانشآموزان نویسنده و تصویرگر را پرورش و آموزش داده است.
به گزارش ایبنا؛ در این آیین، برخی از دانشآموزان به خوانش نوشتههای خود پرداختند؛ ۱۰۰ عنوان کتاب کودک، کار مشترک انجمن ادبی چکاوک و سرای هنر و اندیشه که توسط انتشارات کتیبه نوین به چاپ رسیده بود با حضور دانش آموزان، والدین و مسئولین فرهنگی، رونمایی شد.
برپایی گالری نقاشی مادر و کودک با نقاشیهای آریسا علیپور و مادرش زهرا کریمی، محمد طاها زارع و مادرش سیده لیلا مرادی و سیده مبینا عظیمی از دیگر برنامههای این رویداد بود. همچنین تصاویر به نمایش گذاشته شده در کتاب های کودک استفاده شده بود.
آراد کاظمی، مدیا احمدی، پارمین عسکری، پارمیدا داودی، آرشیدا داودی، آبتین خسروی، دلارام نصیرزاده، مبینا فرامرزی، ساسان آزاد، کیانا دهقانی، غزل سفلاییان، مهشید سفلاییان، محمد سفلاییان، آوا عبدالهی، طاها کاظمی، مریم غلامی، رادین یوسفی، سورن شمس، بنیامین بلادینژاد، آرمین بلادینژاد، دیانا بلادینژاد، النا مریخ، سپهر مهدوینیا، سوین مهدوینیا، نیایش محمدی، نرجس کاظمی، پویا کرمی، سیده حدیث جعفری، شادی کاظمی، آرمین داورپناه، علیرضا امینی، عرشیا کریمی، پرهام کریمی، حدیث سجادیمنش، محمدمبین امینی، مبین شریفزاده، امیرعلی یگانه زاده، باران یگانه زاده، آریسا علی پور، پانیسا نوربین، سروش سیاح جهرمی، آنیتا منفرد، فاطمه خسروی راد، آلا صادقی فر، سارینا اوج هرمزی دانش آموزان نویسنده این برنامه بودند.
همچنین تصویرگران انجمن، سحر کاظمی، عباس نقیپور، عرفان منفرد، روژان مرادی، صفورا کاظمی، سیده لیلا مرادی، سیده حمیده هاشمی، زهرا کریمی و نویسندگان بزرگسال انجمن: مهدی فلاحتی، صفورا کاظمی، پوریا محمدی، صدیقه فرخی، سیده راضیه کورکی، مریم نظیری، زهرا جعفری، سکینه خضری، سارا فرحی جهرمی، ایراندخت صدیقی، زیبا داورپناه، بنفشه صادقیان، زهرا عظیمی فر در این رویداد مشارکت داشتند.
آهنگسازی همه مجموعهها با هنرمندی مهدی فلاحتی، مدیر آموزشگاه سرای هنر و اندیشه انجام گرفته است. در پایان با اهدا لوح از طرف سعیدرضا کامرانی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس از دانش آموزان هنرمند تقدیر شد.
این آیین به کوشش انجمن ادبی چکاوک و آموزشگاه سرای هنر و اندیشه با همکاری اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس، پژوهشکده معلم اداره کل آموزش و پرورش فارس، مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز، گروه طراحان مارس جی، انجمن حلقه عشاق برگزار شد.
نظر شما