سه‌شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۸
شناسایی نخبگان برای فعالیت‌های فرهنگی از اهداف جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب در روستای دوکوهک شهرستان رامهرمز استان خوزستان، گفت: ما در قالب طرح جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب به دنبال گسترش فرهنگ کتابخوانی و شناسایی نخبگان برای انجام فعالیت‌های فرهنگی در کشور هستیم.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، اختتامیه هشتمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب عصر امروز (سه‌شنبه دهم آبان) در روستای دوکوهک شهرستان رامهرمز استان خوزستان با حضور حجت الاسلام سیدمحمد عبدالنبی موسوی فرد، امام جمعه رامهرمز، قاسم سمیری معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ ارشاد خوزستان، عباس محمدیان، مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی، عباس حسین‌زاده مدیرکل اداره کتابخانه‌های عمومی استان خوزستان و جمعی از مسئولان فرهنگی استان برگزار شد.
 
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ارسال پیامی صوتی به این مراسم، گفت: در معاونت فرهنگی وزارتخانه زحمات زیادی برای برگزاری این مراسم کشیده شده است، در این میان نهاد کتابخانه‌های عمومی، سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران و کانون فرهنگی هنری مساجد هم کمک‌ و مشارکت بسیار خوبی داشتند.
 
وی افزود: ما در حوزه مفهوم وسیع عدالت فرهنگی به دنبال این هستیم که همه بخش‌های کشور از مواهب فرهنگی به نحو عادلانه بهره‌مند شوند و این اتفاق با یک رویکرد همه جانبه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دنبال می‌شود.
 
اسماعیلی در بخش دیگری از این پیام، دامه داد: این رویکرد در حوزه موسیقی، تئاتر، سینما و کتاب نیز وجود دارد اما در حوزه کتاب همکاران ما پیشرو بودند، ما کتاب را سرمایه مهم حوزه فرهنگ می‌دانیم، زیرا هرجایی که کتاب وارد زندگی مردم شود به همان اندازه پیشرفت و توسعه در آن منطقه و میان مردم بیشتر می‌شود.
 
وی تاکید کرد: ما در این جشنواره‌ها به دنبال گسترش فرهنگ کتابخوانی با عناوین مختلف هستیم، این دوره که معطوف به حوزه عشایر و روستاییان است به هشتمین دوره خود رسیده و روستاهای زیادی اکنون در این طرح مشارکت دارند.
 
اسماعیلی با اشاره به مشارکت 285 روستا در این جشنواره، توضیح داد: 9 روستای برگزیده در این دوره انتخاب شده‌اند و یک روستا نیز به عنوان روستای استمرار معرفی شده که نشان می‌دهد این کار در فضای فرهنگی کشور جلو رفته است.
 
وی با بیان اینکه امیدوارم در سال‌های آتی فضا به گونه‌ای فراهم شود که تعداد روستاهای مشارکت کننده به بیش از یک هزار عدد برسد، گفت: ما در روستاها به برکت انقلاب اسلامی ایران و سیاست راهبردی‌ای که در چهار دهه گذشته داشتیم، وضعیت بسیار متفاوتی را شاهد هستیم، بسیاری از استعدادهای بسیار خوب ما اکنون در روستاها و بین عشایر هستند.
 
به گفته وی، در قالب طرح جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب هم به دنبال گسترش فرهنگ کتابخوانی و هم شناسایی نخبگان برای انجام فعالیت‌های فرهنگی در کشور هستیم و این امر محقق نمی‌شود مگر با یک کار قوی‌تر.
 
اسماعیلی در پایان صحبت‌هایش تاکید کرد: از همکارانم در معاونت فرهنگی می‌خواهم برای سال آینده جشنواره هم از لحاظ کمی و هم کیفی گسترش پیدا کند، هر کاری هم که نیاز باشد در سطح وزارتخانه انجام شود، این آمادگی وجود دارد تا دست در دست هم این موضوع را دنبال کنیم و شاهد رشد و اعتلای فرهنگ کتابخوانی و بروز استعدادها و ظرفیت‌ها و کشف آن‌ها از طریق چنین جشنواره‌هایی باشیم.
 
 «جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب» با محوریت معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری مجموعه‌ای از دستگاه‌های دولتی و غیردولتی 10روستا یا آبادی را به عنوان روستاها و عشایر دوستدار کتاب معرفی می‌کند. هشتمین دوره جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب، یکشنبه هشتم آبان در روستای «درویش خیل مرزون‌آباد» افتتاح شد و امروز دومین اختتامیه این جشنواره در روستای دوکوهک شهرستان رامهرمز استان خوزستان بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها