دستغیب افزود: همانگونه که در ادبیات جهان امروز مرسوم است، میتوان اندیشه، دانش و شگفتیهای آثار بزرگان و اسطورههای اهل قلم و کتاب و ادبیات گذشته را به زمان اکنون آورد.
بهگفته این نویسنده که 16 آبانماه 91 ساله شد، با برنامهریزی دقیق و علمی میتوان همه داشتههای ارزشمند گذشتگان را به دنیای مدرن آورده و به جای اینکه به قرنها پیش سفر کنیم، در دوران حال حاظر و با زبان و فرهنگ موجود به رویکردها و هنر نامآوران سرزمین خودمان بپردازیم.
این نویسنده و منتقد ادبی افزود: با توجه به شاخصهای یاد شده میتوانیم ادبیات فاخر و غنی خودمان را در نیازهای نسل امروز تعریف کنیم تا از معانی، فلسفه و مفاهیم کلمات درک بیشتری حاصل شود و به این مهم دست یابیم که ما ایرانیان در جامع ادبی جهان از دیرباز صاحبنظر بودیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد فارس نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از دریافت «درجه یک نظریهپردازی» از سوی عبدالعلی دستغیب، گفت: هفته کتاب جمهوری اسلامی، بهانهای شد تا از یک عمر تلاش و نقد ادبی، این نویسنده و مترجم ایرانی تکریم شود و لحظاتی را به پای سخنان و مرور خاطرات ادبی وی بنشینیم.
در ادامه برنامههای هفته کتاب؛ نشان درجه یک شعر و شاعری هم به عبدالمجید زنگوئی اهدا شد و در برنامهای با عنوان «صحبت یار» از مؤید شریف محلاتی پیشکسوت و پویشگر کتاب و کتابخوانی و نصرالله سیفی مدیر انتشارات کوشامهر در شیراز تجلیل شد.
در این ملاقات مدیرکل فرهنگ و ارشاد دریافت «درجه یک در رشته شعر» ازسوی عبدالمجید زنگوئی، را به او تبریک گفت و بیان کرد: هفته کتاب جمهوری اسلامی، بهانهای شد تا از یک عمر تلاش این شاعر ایرانی تکریم شود و سخنان و مرور خاطرات ادبی وی را گوش دهیم.
عبدالمجید زنگویی بیان کرد: باید راههای مناسبی برای رساندن کتاب این محصول فاخر فرهنگی به دست نسل جوان طراحی شود و در این مسیر فکر و تدبیری داشته باشیم.
نظر شما