عضو تيم ملي ايران و قهرمان ووشوي جهان با اشاره به اين كه كتاب مهمترين عامل براي استفاده از روشهاي علمي نوين جهان است، افزود: متاسفانه فدراسيون ووشو به علت محدوديت فضا، كتابخانه ندارد و فقط آرشيو كوچكي دارد كه تعداد كتابهاي عمومي و تخصصي موجود در آن چندان زياد نيست.
وي كه مديريت تيم ملي ووشوي كشورمان را نيز بر عهده دارد، درباره ضرورت مكتوب كردن تجربيات پيشكسوتان ورزش ووشو اظهار داشت: پيشكسوتان و مربيان، سكانداران اين رشتهاند و با نگارش تجربياتشان در كنار آموزش عملي، ميتوانند نقش مهمتري در تربيت قهرمانان آينده ايفا كنند، موضوعي كه تا به حال كمتر به آن توجه شده است.
مدير تيم ملي ووشو كشورمان با اشاره به تجربيات مكتوب برخي ورزشكاران اين رشته از جمله كتاب فرمهاي استاندارد ووشو و تكنيكها و تاريخچه ووشو اثر محمد پورغلامي و «وينگ چون» نوشته حجت حاتم، گفت: من نيز در آيندهاي نزديك تجربياتم درباره مديريت و تكنيكهاي ووشو را به نگارش در ميآورم. البته هنوز عنواني براي آن در نظر نگرفتهام.
قهرمان ووشو جهان كه مدرك كارشناسي ارشد تربيت بدني دارد، تاكيد كرد: به هر ميزان كه در اين رشته سرمايهگذاري علمي كنيم، نتيجه خواهيم گرفت. ورزش ووشوي كشورمان از پتانسيل خوبي برخوردار است، ولي براي كسب نتايج بهتر، به امكانات و سرمايهگذاري بيشتري نياز دارد و مسوولان بايد به اين مساله بيشتر توجه كنند.
اوجاقي همچنين مطالعه و كتابخواني را موثرترين عامل در شناخت داروهاي مكمل و پرهيز از افتادن ورزشكاران در دام دوپينگ دانست.
برترين عناوين حسين اوجاقي عبارتند از: كسب دو مدال طلا، دو مدال نقره و يك مدال برنز مسابقات جهاني، يك مدال طلا و يك مدال نقره بازيهاي آسيايي المپيك بوسان و مدال نقره بازيهاي المپيك 2008پكن.
نظر شما