دوشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۸
شاعر و گوینده هویت‌ساز و هویت‌بخش است

مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس در آیین پایانی نخستین جشنواره ملی خلاقیت‌های ادبی و هنری گفت: شاعر و گوینده هویت‌ساز و هویت‌بخش است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) در فارس، نخستین جشنواره ملی خلاقیت‌های ادبی و هنری استان فارس با حضور محمود رضایی دشت ارژنی، دبیر علمی نخستین جشنواره ملی خلاقیت‌های ادبی و هنری استان فارس، محمدخلیل عسکری مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس و دانش‌آموزان و آموزگاران برتر یکشنبه(9 بهمن‌ماه) در تالار سعدی باشگاه فرهنگیان شیراز  برگزار شد.

رضایی دشت‌ارژنی، دبیر علمی نخستین جشنواره ملی خلاقیت‌های ادبی و هنری استان فارس اعلام کرد: انجمن ترویج زبان و ادبیات فارسی هرسال یک همایش بین‌المللی در یکی از دانشگاه‌ها برگزار می‌کند که امسال این رویداد به میزبانی شیراز با رویکرد آموزش و پرورش بود.
 
وی با بیان اینکه در سراسر کشور تنها استانی که در دو سطح فرهنگیان و دانش‌آموزان این رویداد را  برگزار می‌کند فارس است، افزود: تمام توان خود را به‌کار گرفتیم که حداکثر اطلاع‌رسانی در این رابطه شکل بگیرد.
 
به‌گفته دبیر علمی نخستین جشنواره ملی خلاقیت‌های ادبی و هنری استان فارس، بیش از ۱۸۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد که داوری آثار در بخش زبان و ادب فارسی دانشگاه شیراز با مشارکت کارگروه‌های تخصصی شکل گرفت و آثار به قضاوت گذاشته و در نهایت سه نفر در هر بخش منتخب شد. امروز در دو بخش فرهنگیان و دانشجویان از منتخبان تقدیر می‌شود.
 
در این مراسم، محمدخلیل عسکری مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس، گفت: از اهتمامی که گروه ادبیات فارسی به خرج دادند و تعاملی که بین همکاران شکل گرفت سپاسگزارم.
 
افزود: امروز شاهد برگزاری نخستین جشنواره ملی خلاقیت ادبی و هنری هستیم در رشته‌هایی که نوعا به هویت فرهنگ و تمدن ایران بزرگ و اسلام برمی‌گردد. یکی از اتفاقات خاصی که مخصوصا دهه اخیر که در فضای مجازی پیش آمد بحث بحران هویت بود.  امروز در بدنه دانش‌آموزی دچار بحران هویت شدیم اما حوزه شعر و شاعری دستخوش این تغییرات نشد و این حوزه همچنان حیات‌بخش و تحول‌آفرین کار خود را ادامه داد چراکه شاعر و گوینده هویت‌ساز و هویت‌بخش است.
 
مدیرکل آموزش و پروش فارس با بیان اینکه شعر در عرصه‌های مختلف نقش‌آفرین است، ادامه داد:  شعر و شاعر یکی از عناصر اصلی هویت ایران‌زمین است. شعر با هویت دینی ما پیوند ناگسستنی دارد. تا نامی از هویت ملی به میان می‌آید شعر زیبای «ایران مرز پرگهر» طنین‌انداز می‌شود. امروز آموزش و پرورش با دانش‌آموز محوری در مسیر تحول قرار گرفته است. ای بسا آنچه دانش‌آموزان از قِبَل این جشنواره می‌آموزد سال‌ها در کلاس درس نخواهند آموخت.
 
به گزارش ایبنا؛ در این مراسم، دکتر سعید حسام‌پور، رییس مرکز مطالعات ادبیات کودک و نوجوان دانشگاه شیراز با عنوان «یکی بر سر شاخه بُن می‌برید» درباره «تاثیر شیوه‌های آموزشی بر خلاقیت‌های ادبی و هنری» سخنرانی کرد. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها