مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران خبر داد:
افزایش 42 درصدی بازدیدکنندگان از خانهموزه سیمین و جلال و اخوانثالث
مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران به بازدید 5هزار و 700 نفر از شهروندان در ایام نوروز از خانه موزه سیمین و جلال و خانه موزه اخوان ثالث اشاره کرد و گفت: شهروندان به مدت 7 روز از این مجموعهها بازدید کردند.
وی با بیان این مطلب که از این تعداد 800 نفر به صورت رایگان از این مجموعهها بازدید کردند، افزود: نسبت به سال گذشته شاهد افزایش 42 درصدی بازدیدکنندگان (هزار و 700 نفر) از مجموعههای خانه موزه سیمین و جلال و اخوان ثالث بودیم.
انارکیمحمدی بیان کرد: حفظ و نگهداشت این آثار ملی، با برگزاری نشستها و اتفاقهای ادبی و فرهنگی میتواند در شعر و ادبیات معاصر تاثیرگذار بوده و به مکانی برای فعالیتها و تولیدات خلاق فرهنگی هنری تبدیل شود.
مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به اینکه بزرگداشت مفاخر هر کشوری نمایش فرهنگ و شکوه آن کشور است، ادامه داد: با برنامهریزی مناسب و دقیق، میتوان هرچه بهتر و بیشتر از این ظرفیت برای ارتقای سطح فرهنگ جامعه استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه خانه موزه مشاهیر و نویسندگان، اصالت و هویت شهرها محسوب میشوند، گفت: یکی از رویکردهای اصلی شرکت توسعه فضاهای فرهنگی، سال 1402 حفظ، احیا و بهرهبرداری هرچه بهتر از خانه مشاهیر است.
انارکی محمدی با تاکید بر لزوم توجه به بهرهبرداری خلاقانه و اقتصاد فرهنگی خانه موزهها، به ضرورت حفظ ارزشهای تاریخی و هویت فرهنگی این مجموعهها اشاره کرد و گفت: با در نظر گرفتن برنامههای خلاقانه و خوب میتوانیم تعداد مراجعان و مخاطبان به خانه موزهها را افزایش دهیم.
بهگفته مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران، خانه جلال آلاحمد و سیمین دانشور در برگیرنده همه آثار پژوهشی و تحقیقاتی، یادمانها، هدایا، دستنوشتهها، کتابها و مجلات، تصاویر و فیلمها و گفتوگوها و دیگر آثار مادی و معنوی مرتبط با جلال و سیمین است که توسط تیمهای تحقیقاتی، ادیبان، فرهیختگان، دانشمندان، نزدیکان، آشنایان و دوستان جلال و سیمین در اختیار این مجموعه قرار گرفته تا به صورت یکپارچه، منسجم و متمرکز به پویشگران ادبی و علمی و همچنین بازدیدکنندگان عمومی و علاقهمند به جلال و سیمین، امکانات وسیعی را برای آشنایی، شناخت شخصیت و دیدگاه جلال و سیمین دانشور ارائه کند.
وی با اشاره به اینکه مرمت و بازسازی منزل جلال آلاحمد و سیمین دانشور و اخوانثالث با حفظ هویت این بناهای فرهنگی و مطابق با اصول علمی مرمت ابنیه تاریخی انجام شده است، گفت: این مجموعهها از قابلیتهای لازم برای تبدیل شدن به پاتوق فرهنگی برای اهالی هنر و ادبیات برخوردارند.
نظر شما