کرمالهی با بیان اینکه با احتساب پلوس پیمانکار، ضرایب و تعدیل این رقم ممکن است به 17 یا 18 میلیارد توان نیز برسد افزود: مراحل نازککاری، تأسیسات برقی و نازککاری آمفیتئاتر و زیرزمین حداقل 40 میلیارد تومان اعتبار لازم دارد که نیاز است از سوی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تأمین شود.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان ادامه داد: اگر این اعتبار در سال جاری تأمین نشود، به دلایل تورمی که در بازار محصولات وجود دارد این رقم در سال آینده ممکن است به 60 یا 70 میلیارد تومان نیز برسد.
وی با اشاره به اینکه سیمکشیهای موجود در کتابخانه مرکزی خرمآباد در حال حاضر مشکل خاصی ندارد افزود: با توجه به اینکه روند بازطراحی کتابخانه آغاز شده و براساس کاربریهای روز در حال انجام است تغییراتی در تأسیسات برقی کتابخانه نیز صورت خواهد گرفت.
کرمالهی به خارج شدن سیستم اطفای حریق کتابخانه مرکزی خرمآباد از شبکه بارنده اشاره کرد و افزود: بعد از تکمیل طراحی داخلی این مورد بررسی مشاوران قرار خواهد گرفت و در کتابخانه اجرا خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان درباره نشست کتابخانه دیناورند خرمآباد بعد از دو سال از ساخت این کتابخانه نیز گفت: این کتابخانه در جریان سیل آسیب ندیده بود، بلکه بعد از فرونشست آب و گذشت سه یا چهار ماه، ترکهایی در دیوارهای کتابخانه ایجاد شد، اما چون این پروژه به اداره کتابخانههای عمومی استان تحویل داده شده بود، ردیف اعتباری آن بسته شده بود.
کرمالهی با بیان اینکه باید ردیف اعتباری جدیدی از سوی سازمان مدیریت استان به این کتابخانه تخصیص داده شود بیان کرد: چون کتابخانه قابل تخریب نیست نیاز به مقاومسازی دارد و به همین منظور نیز قبل از سال جدید مکاتباتی با سازمان مدیریت برای ردیف اعتبار انجام شده است و پیگیریهای مجدد نیز صورت خواهد گرفت.
وی به دیگر پروژههای کتابخانهای استان اشاره کرد و افزود: پروژههای کتابخانهای ویسیان، کوهدشت، ازنا، گراب در حال حاضر در استان با مقداری مشکلات اعتباری فعال و در حال انجام هستند.
نظر شما