وی با بیان اینکه اغلب آثار ما در حوزه نویسندگان بومی است، افزود: سال گذشته هم در انتشارات هاوژین 44 کتاب منتشر شد و در اختیار علاقهمندان قرار گرفت.
مدیرمسئول انتشارات هاوژین در ۱۰ سال فعالیت انتشارات هاوژین، سه دوره در نمایشگاه کتاب تهران شرکت کردیم، افزود: در سالهای آغازین فعالیت، حضور در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در بین ناشران برجسته و کاربلد کشور، کمک کرد تا از تجربیات همکاران کهنهکارمان استفاده کنیم و با کارهای روز نشر و همچنین علایق مخاطب کتابخوان آشنا شویم.
خاتمی ادامه داد: نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، سببساز شناخت ناشران استانی میشود و این اتفاق و حضور به چرخه اقتصادی انتشارات، هرچند ناچیز کمک میکند.
مدیرمسئول انتشارات هاوژین تصریح کرد: در سالهای اخیر که نمایشگاه در سالن شهر آفتاب برگزار شد، با مشکلات نامناسب بودن فضای نمایشگاه و سختی مسیر از مراکز اصلی شهر تهران روبهرو بودیم.
نمایشگاه مجازی فرصت برای مشتاقان کتاب
وی با اشاره به اینکه بعد از شیوع کرونا امکان شرکت در نمایشگاه کتاب تهران میسر نشد، ادامه داد: نمایشگاه مجازی کتاب که سال گذشته در آن شرکت داشتیم اتفاق زیبایی است و مخاطبان مشتاق به خرید، در صورت فراهم نبودن شرایط حضور فیزیکی، کتابهای مورد علاقه را با تخفیف مناسب نمایشگاه خریداری میکنند.
مدیرمسئول انتشارات هاوژین بزرگترین مشکلات ناشران استان و کشور را ناپایداری قیمت کاغذ دانست و گفت: تورم قیمت کاغذ باعث شده که بسیاری از فعالان این عرصه حجم چاپ را کاهش دهند.
وی با اعلام اینکه در گذشته زیر نظر اتحادیه ناشران تهران که خودش زیر مجموعه وزارت ارشاد بود، سهمیه کاغذ داشتیم، یادآور شد: در مدت 2 سالی که تحت پوشش اداره کل فرهنگ ارشاد اسلامی مازندران قرار گرفتهایم تاکنون سهمیهای به ما تعلق نگرفته، البته رایزنیهایی با مدیران چوب و کاغذ استان انجام شده اما هنوز وعده تامین کاغذ عملیاتی نشده است.
مدیرمسئول انتشارات هاوژین با اشاره به اینکه کاغذ بحث اصلی چاپ است و در این زمینه با چالش مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: در بحث حمایتی برای مجموعه ناشران و نویسندگان در چند سال اخیر تسهیلات مطلوبی در نظر گرفته نشده است.
خاتمی ادامه داد: خرید کتاب از نویسندگان تنها دلگرمی متولیان این حوزه بود که از سال گذشته این موضوع هم منتفی شد و وزارتخانه اعلام کرده از روی اعلام وصول، کتاب نویسندگان را خریداری میکند.
مدیرمسئول انتشارات هاوژین یادآور شد: بسیاری از نویسندگانی که سراغ دارم پس از مشاهده وضعیت چاپ و نشر از ادامه کار انصراف دادند و یا اینکه در حد چند نسخه کوتاه و تنها برای یادگاری و اینکه اثری مکتوب داشته باشند نسبت به چاپ اقدام میکنند.
خاتمی افزود: چاپ یک کتاب به مثابه تولد یک فرزند است و به همین دلیل هم بسیاری از ناشران پاگیر این عرصه شده و با وجود مشکلاتی که داریم اما نمیتوانند به آسانی از این مجموعه جدا شوند.
مدیرمسئول انتشارات هاوژین دیگر دلگرمی ناشران را فرسایشی نبودن فعالیت این حوزه اعلام کرد و یادآور شد: هر کتاب برای ما حرف، سخن، موضوع و مبحث تازه و جدیدی داشته و به همین دلیل ناشران هیچ وقت دچار روزمرگی نمیشوند.
نظر شما