یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۷
برخورداری مازندران از ظرفیت 437 کتابخانه کانون مساجد در جشنواره دوستدار کتاب

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: ۴۳۷کتابخانه مخزن‌دار و باز در سطح کانون‌های مساجد مازندران، ظرفیت بزرگی در برگزاری جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب است.

حسین جوادی در گفت و گو با  خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) در ساری، درباره برگزاری نهمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب در مازندران، اظهار کرد: این جشنواره یکی از برنامه‌های ارزشمند در حوزه ترویج فرهنگ مطالعه به ویژه در مناطق روستایی و کم برخوردار است.
 
وی افزود: امسال هم نهمین دوره این جشنواره به ‌منظور تقویت هویت ایرانی اسلامی، امیدبخشی و محرومیت‌زدایی فرهنگی با ارزیابی عملکرد روستاییان و عشایر و پشتیبانی از طرح‌های ابتکاری آنها در حال برگزاری است.
 
 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بیان اینکه روستاهای مازندران در دوره های مختلف این جشنواره، رتبه‌های برتر کسب کردند، گفت: روستای «مرزون‌آباد درویش خیل» بخش مرکزی شهرستان بابل و روستای «عرب محله» بخش رودبی جنوبی شهرستان ساری در هشتمین دوره از این جشنواره به عنوان روستاهای دوستدار کتاب معرفی شدند و این ظرفیت در مازندران وجود دارد تا در دوره نهم جشنواره دوستدار کتاب، حائز رتبه برتر شود.
 
این مسئول با اشاره به نقش کتابخانه‌های مساجد در ترویج فرهنگ کتابخوانی  در میان اهالی روستا و عشایر، تصریح کرد: ۴۳۷کتابخانه مخزن‌دار و باز در سطح کانون‌های مساجد مازندران، ظرفیت بزرگی است که نقش انکار ناپذیری در توسعه و ترویج فعالیت‌های کتابخانه‌ای به ویژه در روستاها و مناطق کم برخوردار  و همچنین در برگزاری جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب دارد.
 
جوادی با اشاره به فعالیت دبیرخانه این جشنواره در مازندران، ادامه داد: علاقه‌مندان می‌توانند تا 30 خرداد برای حضور در جشنواره، در سامانه ثبت کنند، تیرماه سال جاری داوری کشوری نهمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب در سامانه، انجام می شود، و آیین اختتامیه این رویداد فرهنگی در شهریورماه است.
 
وی تحقق عدالت فرهنگی، تمرکززدایی در مسیر ارتقا فرهنگی جامعه روستایی و عشایری، همسوسازی و ایجاد وحدت رویه در برنامه‌ریزی‌های نهادهای مسئول، احیا هویت روستایی و عشایری و سرعت‌ بخشیدن به نهضت توانمندسازی فرهنگی روستاییان و عشایر، شناسایی ایده‌ها و طرح‌های مرتبط با ترویج کتاب و کتاب‌خوانی و حمایت از اجرای آن‌ها، برقراری ارتباط بین اهالی قلم و کودکان و نوجوانان روستاها و عشایر، بالا بردن اعتماد به نفس کودکان و نوجوانان روستایی با مشارکت در بحث‌های گروهی، کمک به تاسیس و تقویت کتابخانه‌های کوچک کلاسی، مهد کودکی، کانونی، آپارتمانی، محله‌ای و عادت‌دادن دانش‌آموزان برای مراجعه به کتاب‌فروشی‌های روستاها را از اهداف این دوره از جشنواره اعلام کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها