شجرۀ مدافعان حرم، درختی است که ریشۀ آن را انقلاب اسلامی و تنۀ آن را سلیمانیها و همدانیها و شاطریها تشکیل دادهاند. این درخت امروز تنومند شده؛ پر از میوههای ریز و درشت، پر از شاخه، پر از ساقه و گره و جوانه، پر از برگ. همه دست هم را گرفتهاند تا این شجره، سرسبز و سرپا باشد.
وی در ادامه به محدودیتهای مسیر نگارش این کتاب اشاره کرد و افزود: اطلاعات شخصی این مدافع حرم به دلیل مسائل امنیتی در کتاب تغییر کرده است. تمامی روایات کتاب از نقلقولها و مصاحبههایی است که از این مدافع حرم گرفتیم.
نویسنده کتاب «ممنوعالخروج» در خصوص هدف نگارش این کتاب گفت: استدلال حسینیه هنر سبزوار مبنی بر این بود که کسی که در خط مقدم مشغول جنگ با داعش است، همه تاریخ مدافعان حرم را دربرنمیگیرد. بنا بر نقل رهبر انقلاب که مدافعان حرم را شجره طیبه توصیف کردهاند ما هم این درخت را شامل میوه، شاخه، ریشه و ... توصیف کردیم. ما در روایت مدافعان حرم بیشتر بر روی شهدا، سرداران و افرادی که در خط مقدم بودند تمرکز کردیم در حالی که پزشک، آشپز، راننده، تدارکات و ... همه در دفاع نقش داشتند. حتی کسی که چندین ماه برای اعزام تلاش کرده اما اعزام نمیشود میتواند سوژه جالبی باشد. برای من روایت تاریخی این موضوع مهم بود.
چاپ اول این کتاب به تازگی وارد بازار نشر شده است و در نمایشگاه کتاب تهران در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت. انتشارات راه یار این کتاب را منتشر کرده است.
نظر شما