مدیر کتابشهر مشهد گفت: نمایشگاه کتاب تهران نیاز به طرحهای خانواده محور در طول سال دارد.
وی ادامه داد: حیات کتاب و ارتباط افراد و مردم با موضوع کتاب و کتابخوانی و ترویج فرهنگ مطالعه به اقدامات سالانه و مداوم نیاز دارد تا مردم بهتر و بیشتر با آن انس بگیرند.
شکوهی اجرای برنامههای جمعی و خانواده محور را یکی از راههای مثمر ثمر با هدف افزایش علاقه افراد به کتاب دانست و اظهار کرد: یکی از برنامههایی که در مجموعه کتابشهر با محوریت حضور والدین به همراه فرزندانشان در فضای فروشگاه برگزار میشد، معرفی کتاب یا روایت قصهها با حضور شخصیتهای عروسکی ویژه کودکان و نوجوانان بود تا باعث جذابیت یک رویداد یا معرفی کتاب برای آنها شود.
وی ادامه داد: خوشبختانه این جنس برنامهها با استقبال خوبی روبرو بود؛ اما به دلیل هزینههایی که برای مجموعه داشت آن را لغو کردیم. «دوشنبههای کافه کتابشهر مشهد» و رونمایی از آثار نویسندگان نیز از دیگر برنامههای جمعی در حوزه نشستهای تخصصی کتاب است که هم اکنون در این مجموعه برگزار میشود و هدف آنها فراهم کردن بستر مطلوب و جذاب برای معرفی کتاب است.
شکوهی با اشاره به این مطلب که جای برنامههای خانواده محور و مشابه آن در حاشیه نمایشگاه کتاب تهران خالی است، گفت: اگرچه برگزاری نمایشگاهی در حد و اندازه کتاب تهران که تمام ناشران سعی میکنند در آن حضور فعالی داشته باشند خوب است؛ اما ترویج فرهنگ کتابخوانی به ویژه برای نسل کودک و نوجوان نیازمند اجرای برنامههای جنبی و مداوم در طول سال است که هر چه با شکوهتر و جذاب تر برگزار شود می تواند در گسترش فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی موثر باشد.
شکوهی با اشاره به اینکه به دلیل نقص فنی، مجموعه کتابشهر مشهد نتوانسته در نمایشگاه کتاب تهران حضور داشته باشد، بیان کرد: اختصاص بخشی از نمایشگاه ویژه کتابفروشیها به صورت مجازی از جمله نکات مثبت آن در سال 1402 است. چرا که در سال های گذشته، اردیبهشت و خردادماه، فصل رکود فروش کتاب در کتابفروشی های شهر بود و بسیاری از همکاران بابت این موضوع گلایه داشتند که اکنون با راهاندازی موضوع حضور کتابفروشیها در نمایشگاه این معضل تاحدودی برطرف شده است.
نظر شما