یکشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۲
روایتی از دختر 12 ساله‌ مریوانی که نویسنده شد/ آنیا با معلم خوب به «دوست خوب» رسید

کردستان - آنیا رشیدی، دانش‌آموز مقطع ابتدایی از شهرستان مرزی مریوان که روزی آرزوی نویسنده شدن داشت، این روزها کتاب «به دنبال دوست خوب» را با کمک و همراهی معلمش چاپ کرده است.

سرویس استان‌های خبرگزاری کتاب (ایبنا): «من؛ آنیا رشیدی در پایه‌ ششم ابتدایی در شهرستان مریوان زندگی می‌کنم که از کودکی علاقه‌ خاصی به خواندن و مخصوصاً نوشتن داستان‌های کودکانه داشتم.

من خیلی دوست داشتم داستان‌هایی که می‌نویسم به مرحله‌ چاپ برسانم؛ اما چون راهش را بلد نبودم، نتوانستم به هدفم برسم تا اینکه وقتی به کلاس ششم رسیدم، آقای سامان محمدی به مدرسه‌ ما آمد و گفتند هر کسی که به نوشتن کتاب علاقه دارد، من در این زمینه به او کمک می‌کنم. از شنیدن این حرف‌ها خیلی خوشحال شدم».

اینها روایت کودکانه آنیا رشیدی، نویسنده کتاب «به دنبال دوست خوب» دختر بچه 12 ساله است که توانست با همراهی و راهنمایی معلمش اولین کتابش را به چاپ برساند.

این نویسنده کوچک در گفت‌گو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در سنندج گفت: نویسنده شدن آرزویی بود که همیشه داشتم و عشق به نوشتن تنها در دفتر خاطراتم ثبت می‌شد تا اینکه امسال که پایه ششم هستم با همراهی معلمم توانستم این آرزو را واقعی کنم.

وی ادامه داد: وقتی آقای سامان محمدی سر کلاس بود؛ دوست داشتم زمان متوقف شود و فقط به حرف‌های ایشان گوش دهم. بعد از اتمام کلاس با خوشحالی به خانه برگشتم و به پدر و مادرم گفتم که امروز یک آقای مهربانی به مدرسه آمد و من می‌خواهم مثل ایشان نویسنده شوم.

آنیا همچنین گفت: شب و روز از خوبی‌های استاد محمدی می‌گفتم. آنقدر از ایشان تعریف کردم که بعد از چند هفته‌ای که گذشت پدرم با آقای محمدی تماس گرفت و ماجرا را برایش تعریف کرد و به ایشان گفت که دخترم از وقتی شما را دیده است خیلی به درس و مدرسه علاقه‌مند شده و می‌خواهد راه شما را ادامه دهد.
وی با بیان اینکه مسیر داستان‌نویسی را مدیون آقای محمدی است، افزود: با راهنمایی‌های ایشان، انگیزه‌ فراوان و باورکردنی برای ادامه‌ مسیر داستان‌نویسی کسب کردم و با همراهی پدر و مادرم که در این راه مشوقم بودند با تلاش شبانه‌روزی موفق شدم کتاب «به دنبال دوست خوب» را چاپ و منتشر کنم.

این نویسنده کوچک مریوانی که کتاب خود را با کمک معلمش ویراستاری کرده است، اضافه کرد: طراحی جلد و تصویرگری کتاب به همت (ماج گرافیک) و (انتشارات طلوع مجد) انجام شد.

آنیا در پاسخ به سوال که «توصیه‌اش برای همسن و سالانش چیست؟» گفت: به تمامی دانش‌آموزان توصیه می‌کنم که آن‌ها هم مثل من می‌توانند کتاب چاپ کنند و نویسنده شوند. درست است که نویسندگی کار آسانی نیست و علاقه، استعداد و توانایی و مهم‌تر از همه به تلاش و پشتکار نیاز دارد؛ اما اگر ایمان داشته باشید و خودتان را باور کنید و برای آن تلاش کنید، بدون شک به آن خواهید رسید.

سامان محمدی، نویسنده و معلم آنیا نیز به خبرنگار ایبنا گفت: سال‌هاست در این فکر بودم تا علمی که پروردگار متعال به من داده را در اختیار تمام دانش‌آموزان سرزمینم قرار دهم؛ علمی که در سخت‌ترین شرایط ممکن آن را بدست آورده و این استعداد خویش را پرورش داده‌ام.

وی ادامه داد: همه‌ دانش‌آموزان مثل آنیا رشیدی می‌توانند در این سن کم، استعداد خود را پیدا کرده و برای شکوفایی آن تلاش کنند.

وی همچنین گفت: موفقیت تحصیلی هیچ رازی ندارد. از شما شروع می‌شود؛ زمانی که تصمیم می‌گیرید شرایط را تغییر دهید.  وقتی می‌کوشید به هدفتان در تحصیلات برسید، همواره باید این را بدانید که موفقیت خیلی نزدیک‌تر از آن است که فکرش را می‌کنید. آن زمان می‌توانید احساسش کنید که در چند قدمی شما ایستاده است.  کلید راه این است که دلسرد نشوید و با توکل به‌ پروردگار متعال جلو بروید.

این نویسنده کردستانی بر این باور هستند که موفق‌ترین افراد دنیا برای اینکه همیشه پشتکار خود را حفظ کنند و از اهداف خود دست بر ندارند، نیازمند تشویق و انگیزه از اطرافیان هستند. همه‌ ما انسان‌ها برای رسیدن به هدف‌هایمان در زندگی نیاز به انگیزه داریم.

محمدی خاطر نشان کرد: والدین در این راه از فرزندان خود حمایت کنند و اجازه ندهند هیچ چیزی مانع از پیشرفت آن‌ها شود. بنده‌ هم تمام سعی و تلاش خودم را خواهم کرد تا هر آنچه که علم دارم را با جان و دل در اختیار دانش‌آموزان سرزمینم قرار دهم تا در آینده‌‌ خیلی نزدیک کمک حال آن‌ها باشد و بتوانند فرد مفید و دلسوزی برای کشور عزیزمان باشند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها