وی با بیان اینکه کشورهای غربی رژیم بعث عراق را به بمبهای شیمیایی تجهیز کردند، گفت: این رژیم این بمبها را علیه مردم ایران و در سردشت به کار گرفت و هنوز هم پس از ۳٦ سال، آثار این بمبها در جسم مردم و مصدومان سردشت باقی مانده است.
قاضی زاده هاشمی افزود: در آن موقع هیچ صدای اعتراضی از کشورهای غربی به دلیل استفاده رژیم بعث از سلاح شیمیایی بلند نشد و حقوق بشر آمریکایی یعنی جنایت سردشت که مردم عادی و غیرمسلح را با بمب شیمیایی مورد هدف قرار دادند.
رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به حمایت دورغین کشورهای غربی از اغتشاشات سال گذشته نیز گفت: استکبار جهانی در حالیکه علیه مردم این منطقه جنایت شیمیایی انجام داده بود، در حوادث سال گذشته خود را حامی و مدافع حقوق بشر و ملت کُرد معرفی میکرد.
وی افزود: خدماتی برای مصدومان شیمیایی سردشت انجام شده اما این خدمات در شان و جایگاه مصدومان شیمیایی این منطقه نیست و در سردشت باید ویژه و به صورت مضاعف این خدمات باشد.
بمباران شیمیایی شهر مرزی سردشت فجیع ترین تهاجم شیمیایی بود که آثار و مشکلات منفی بسیاری به وجود آورد و این شهر اولین شهر قربانی جنگ افزارهای شیمیایی در جهان پس از بمباران هستهای هیروشیما نامیده شده است.
نظر شما