زندگی برای انسان از طریق تعامل و ارتباط امکانپذیر میشود. خانواده نخستین نهاد اجتماعی است که در آن، فرزندان نوع و کیفیت ارتباطات میانفردی و کنش ارتباطی را از طریق تعامل با والدین خود تجربه میکنند. الگوهای ارتباطی والدین با فرزندان میتواند پیشبینیکننده سبک هویتی کودکان و نوجوانان در آینده نیز باشد.
بر اساس پژوهشهای صورتگرفته، در زمانه حاضر، الگوی ارتباطات کلامی والدین و فرزندان، متأسفانه کمتر گفتوشنودی و «مشارکتی» و بیشتر «جدلی و مناظرهای» شده است. آیا کاهش تسامح میان والدین و فرزندان و دگرگونشدن ارتباط میان آنها، پیامد تغییرها در دنیای جدید است؟ بهراستی موانع و بازدارندههای گفتوگوی بین نسلی در خانوادهها چیست و در این میان ادبیات کودکان (تألیف و ترجمه) چه نقشی در بهبود این ارتباط دارد؟
نشست «الگوی ارتباطی والدین و فرزندان و نقش ادبیات کودکان در بهبود این ارتباط» دوشنبه (۲۶ تیر) ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه تا ۱۲ و ۳۰ دقیقه در کتابخانه مرجع کانون به نشانی خیابان شهید بهشتی، خیابان خالد اسلامبولی (وزرا)، مجتمع شهید ملک شامران برگزار میشود.
علاقهمندان به حضور در این نشست از طریق فضای مجازی نیز میتوانند در اسکای روم به نشانی Livekpf.ir/ch/lib با گزینه مهمان وارد شوند.
همچنین این نشست به صورت زنده در نرمافزار شاد (کانال کانون) پخش میشود. شرکتکنندگان در نرمافزار شاد میتوانند پرسشهای خود را در زمان برگزاری نشست با آیدی kanoon.lib مطرح کنند.
نظر شما