دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه خردهفرهنگها در استانهایی مانند لرستان وجود دارد افزود: قرارگاه فرهنگ عمومی باید با توجه به این اقتضائات اقدام کند و از طرفی سایر دستگاهها هم قرارگاه را به رسمیت بشناسند تا بودجهها از سوی خود دستگاه اما با نقشه راه قرارگاه هزینه شود.
وی با تاکید بر تعریف جزییات، اهداف، جوامع هدف و بودجه در برنامههای کلی شورای فرهنگ عمومی در لرستان افزود: این شورا نه یک جلسه برای ارائه گزارش؛ بلکه یک قرارگاه و تنظیمگر عملیات و اقدامات اجرایی در حوزه فرهنگی و اجتماعی است؛ بنابراین دستگاهها باید بپذیرند همگام با این قرارگاه حرکت کنند.
حجتالاسلام خسروپناه بیان کرد: دستگاههای فرهنگی اجتماعی استانها باید به سازمانهای مرکزی خود اعلام کنند در قرارگاه فرهنگی استان به ضرورت حل کدام مساله رسیدهاند و به مرکز جهت دهند که استان را در چه حوزهای پشتیبانی کند.
وی افزود: بودجههایی از محل استانداریها و دستگاههای اجرایی برای مصوبات شورای فرهنگ عمومی لحاظ میشود و بهتازگی نیز معاون اول رئیس جمهور در شورای ستاد نقشه مهندسی فرهنگی کشور نسبت به تامین بخشی از این بودجهها قول مساعد داده است که پس از تخصیص، در اختیار استانها قرار میگیرد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور با اشاره به جریان جنگ فرهنگی و تهدید نسلهای آینده افزود: ارتباط با جوانان و پاسخ به شبهات آنها ضروری است که در اینباره برخی فعالان حوزه فرهنگی باید آموزشهای تخصصی را فرا بگیرند.
حجت الاسلام خسروپناه درباره طرح مطالبه مردم استان مبنی بر حفظ کاربری فرهنگی اراضی موسوم به پادگان ۰۷ خرمآباد گفت:مسئولان استان در این رابطه جمعبندی کنند و چنانچه لازم باشد برای حل این موضوع از ظرفیتهای لازم استفاده خواهد شد.
نظر شما