وی ادامه داد: با وجود اینکه کلنگ کتابخانه روستای سهمو شمالی در سال 90 از سوی شرکت سپانیر (بهنمایندگی از قرارگاه خاتمالانبیاء) از محل اعتبارات پروژه محرومیتزدایی بر زمین نشست و ساخت آن از سوی این شرکت تا اسکلتبندی ساختمان ادامه یافت؛ ولی بعد از مدتی کار رها شد تا اینکه در سال 98 این پروژه تحویل دهیاری روستا شد.
به گفته صفری، دهیاری این ساختمان را تکمیل کرد؛ اما خبری از راهاندازی کتابخانه نشد. در همان سال بنا به تصمیم شورای پنجم این روستا، این ساختمان بهجای کتابخانه، تبدیل به کارگاه خیاطی شد که با اینکه تابلو کارگاه خیاطی بر سردر آن نشست؛ اما این کارگاه هرگز فعال نشد.
رئیس شورای روستای «سهمو شمالی» تاکید کرد: در این میان، شورای کنونی درصدد است که این ساختمان را به همان کاربری نخستین خود؛ یعنی کتابخانه برگرداند ولی در این زمینه با مشکلاتی مواجه است که برای رفع آنها نیاز به همکاری شرکتهای صنعتی مستقر در عسلویه، دستگاههای فرهنگی استان و ناشران و خیران حوزه کتاب است که با ما همصدا شوند تا بتوانیم این کتابخانه را به تجهیزات و منابع کتابخوانی مجهز و فعال کنیم.
وی یادآور شد: برای راهاندازی این کتابخانه، علاوه بر تامین منابع کتابخوانی در حوزه کودک و نوجوان و جوان، به قفسههای کتابخانه، میز و صندلی، سیستم سرمایشی و گرمایشی و سایر ابزارهای کتابخوانی نیاز است که امیدواریم با همکاری شرکتها و پتروشیمیهای منطقه و فعالان فرهنگی بتوانیم این نیازمندیها را برطرف و کتابخانه روستا را که یکی از مطالبات بحق اهالی آن است، راهاندازی کنیم.
نظر شما