چراغی تاکید کرد: اخلاق حرفهای، یکی از مسائل اساسی همه جوامع بشری است. در حال حاضر، متأسفانه در جامعه ما در محیط کار، کمتر به اخلاق حرفهای توجه میشود. در حالی که در غرب سکولار، در دانشهای مربوط به مدیریت و سازمان، شاخهای با عنوان اخلاق حرفهای وجود دارد، ولی در جامعه دینی ما در مدیریت، به اخلاق توجه کافی نشده است.
به گفته این آموزگار شیرازی، اخلاق حرفهای به مسائل و پرسشهای اخلاقی و اصول و ارزشهای اخلاقی یک نظام حرفهای میپردازد و ناظر بر اخلاق در محیط حرفهای است. امروزه بسیاری از کشورها پی بردهاند که بیاعتنایی به مسائل اخلاقی و فرار از مسئولیتها و تعهدات اجتماعی، به از بین رفتن سازمان میانجامد. به همین دلیل، بسیاری از سازمانهای موفق برای تدوین استراتژی اخلاقی احساس نیاز کرده، و به این باور رسیدهاند که باید در سازمان، یک فرهنگ مبتنی بر اخلاق رسوخ کند. از اینرو، کوشیدهاند به تحقیقات درباره اخلاق حرفهای جایگاه ویژهای بدهند.
وی ادامه داد: اخلاق در همه زمینهها و فعالیتهای آموزشی از مدیریت گرفته تا تدریس کاربرد دارد. نبود اخلاق در سازمان، باعث سوءرفتار مدیران و کارکنان، لذت نبردن از زندگی شغلی، لطمه به سازمان و افراد سازمان در محیط حرفهای میشود.
مولف کتاب «اخلاق حرفهای در مدارس» بیان کرد: در این کتاب، طی یک مطالعه و بررسی دقیق، اخلاق حرفهای در مدارس با متدهای مختلف بررسی شده است.
به گزارش ایبنا؛ کتاب «اخلاق حرفهای در مدارس»، نوشته سارا چراغی، با ویراستاری فاطیما یزدانی، توسط انتشارات نویسندگان پارس به مناسبت آغاز سال جدید تحصیلی منتشر شد.
نظر شما