به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، مهدی دوستی در نشست با جمعی از بانوان فعال و تاثیرگذار استان هرمزگان گفت: کتابهای هویت محور در دسترس کودکان و نوجوانان قرار دهیم.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان با اشاره به درخشش بانوان هرمزگان در مسابقات بینالمللی، افزود: از بانوانی که در مسابقات بینالمللی باعث بالارفتن پرچم ایران شدند تشکر میکنیم؛ قطعاً آنها الگویی برای دیگر بانوان هستند و منجر به تربیت نسلی پیشرو در استان خواهند شد.
وی با بیان اینکه یکی از اولویتهای دولت حمایت از مشاغل خرد بوده است، گفت: در احداث صنایع بزرگ به ازای هر یک میلیون دلار سرمایهگذاری یک شغل ایجاد میشود در حالی که اختصاص همین میزان اعتبار به مشاغل خرد، اشتغال بیشتری را به همراه دارد.
او با تاکید بر اینکه در خوشههای خدماتی نقش بیشتری را میتوان به مردم داد، افزود: بر اساس همین اصل، به اصلاح برخی قوانین ورود کردیم و زمینه صدور مجوزات صید برای ۳۰ هزار صیاد صادر شد.
این مقام مسئول اضافهکرد: در راستای حمایت از بانوانی که در صنعت دوخت و پوشاک فعالیت میکنند پلتفرم دوخت طراحی شد و به صنایع استان تکلیف شد که خدمات خود را از کارگاههای استان دریافت کنند.
دوستی با بیان اینکه از اول فرودین امسال تا به امروز، ۱۱ هزار و ۸۰۰ دست لباس در پلتفرم دوخت سفارشگذاری شده است، گفت: بنگاههای اقتصادی و صنایع استان ملزم هستند خدمات خود، مِن جمله تهیه البسه را از طریق کارگاههای استانی دریافت کنند و در صورت عدول از این تکلیف قطعاً با شرکتها برخورد قانونی خواهد شد.
عالیترین مقام دولتیِ هرمزگان، با اشاره به وجود نقصان در زنجیرههای ارزش استان، عنوانکرد: تمرکز ویژهای را معطوف به تکمیل زنجیرههای ارزش و تولید گریدهای مورد نیاز صنایع استان کردهایم و از این بابت یکی از بنگاههایی که در سفر رئیس جمهور به استان عملیات اجراییاش آغاز خواهد شد، مجتمع تولید کابلهای دریایی است.
وی عنوانکرد: ما در آبزیپروری هم این چالش را داریم چرا که با وجود فعال بودن مزارع پرورش ماهی و پرورش ماهی در قفس اما بچه ماهی در استان تولید نمیشود از این بابت در سال گذشته، یارانه قابل توجهی به سه بنگاه برای تولید بچه ماهی اعطا کردهایم تا این زنجیره نیز در استان تکمیل شود.
دوستی گریزی به حوزه فرهنگ نیز زد و گفت: متاسفانه تاکنون نگاه ما به فرهنگ نگاه پروژهای بوده و همین امر نیز باعث شده است نتوانیم به موفقیتهای مدنظر دست پیدا کنیم؛ ما باید در فرهنگ به سمت نهادسازی برویم چرا که کار در این عرصه نیاز به پویایی بالایی دارد و مرتباً با مسائل جدیدی روبرو هستیم.
وی با تاکید بر اینکه آمادگی برگزاری نشستهای قرارگاهی ثابت با جامعه زنان تاثیرگذار را دارد، از دغدغهمندی بانوان نسبت به کودکان و نوجوانان قدردانی کرد و گفت: امروز دشمن تمام تجهیزات و ابتکارات خود را برای نبرد با دختران و نوجوانان ما به میدان آورده است.
دوستی تصریحکرد: ما باید به سمت تولید محتوای فاخر حرکت کنیم و از فرصت حضور چند ساعته کودکان در فضای مجازی بهرهبگیریم، کتابها و مفاهیمی را در مسیر دید بچهها قرار دهیم تا منجر به تاثیرگذاری مستقیم در شخصیت کودکان و نوجوانان شده و آنها را با هویت ملیشان آشنا کند.
در بخشی از سخنانش نیز زن را محور جامعه در تربیت نسل آینده کشور دانست و اظهارداشت: همیشه گفتهایم که اگر میخواهیم زنجیره بیسوادی را در کشور قطع کنیم باید به سمت باسواد کردن جامعه زنان گام برداریم چرا که هیچ مادر باسوادی فرزند بیسواد تحویل جامعه نمیدهد.
در این نشست ۱۵ نفر از بانوان فعال و تاثیرگذار در عرصههای مختلف، به نمایندگی به بیان دیدگاهها و نقطهنظرات پرداخته و مسائل خود را با استاندار هرمزگان مطرح کردند و نماینده عالی دولت در استان نیز دستوراتی صادر کرد.
در پایان این نشست از فرزانه حیدری دارنده مدال نقره والیبال نشسته، هدیه کاظمی، دارنده مدال برنز قایقرانی در مسابقات آسیایی هانگژو و معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان هرمزگان تجلیل به عمل آمد.
نظر شما