به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، حجتالاسلام جواد اسماعیلنیا در آیین رونمایی از سه کتاب نویسندگان شهرستان پارسیان در غرب هرمزگان که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد، بیان کرد: کتاب اولین و مهمترین ابزار آگاهی بخشی بشریت است و تا زمانی که این ابزار مهم در میان جامعه رونق و در سبد خرید خانوار قرار داشته باشد، میتوان به آینده روشن آن جامعه امید بست.
امام جمعه پارسیان افزود: پُر رونق شدن کتابخانههای عمومی شهرستان و پر برکت شدن قلم نویسندگان و پژوهشگران این خطه، آرزوی این جانب تلقی میشود که بخش عظیمی از زمان خود را در راستای شناسایی و معرفی و کمک به نشر آثار آنان و تقدیر از مولفان شهرستان در عرصههای مختلف اختصاص خواهم داد.
وی در ادامه بیان کرد: امروز همه باید دست به دست هم بدهیم که ارزش کتاب و کتابخوانی و ارزش نویسنده و پژوهشگر در جامعه دانسته شود و آن را به نسلهای آینده نیز منتقل نماییم.
حجتالاسلام اسماعیلنیا افزود: یکی از اولویتهای مهم شهرستان باید اهمیت به مقوله فرهنگ، بویژه علم و اندیشه، اندیشهمندی و فرهیختگی باشد که بدون تردید نویسندگان در قله آن ایستادهاند و از مسئولان اداری در مجموعههای تصمیمسازی و تصمیمگیر درخواست مینمایم که تصمیماتی بسازند که نتیجه آن اعتلای فرهنگ، اشاعه کتاب و کتابخوانی و گسترش تحقیق و پژوهش باشد.
مرضیه دیلمینژاد، رئیس اداره کتابخانههای عمومی پارسیان ضمن سپاس از میزبانی کتابخانه باقرالعلوم (ع) این شهرستان، سی و دومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.
دیلمی نژاد، شعار این دوره از هفته کتاب با عنوان «خواندن برای همدلی» را نشان از تاثیرگذاری کتاب در ایجاد وفاق و همدلی دانست و افزود: این شعار عنوان مناسبی برای طراحی استراتژی همدلی مردم در موضوع مطالعه و افزایش آگاهی است.
در ادامه حاج حسین حمودی امام جمعه اهل تسنن شهر پارسیان ضمن تبریک هفته کتاب بیان کرد: باعث خرسندی است که معجزه پیامبر اکرم (ص) قرآنی است که با اقرا پیامبر خود را مخاطب قرار گرفته است.
وی با اشاره به مسلمان بودن اکثریت جامعه ایرانی، آشنایی مردم ایران با کتاب و قرآن را نقشی مهم در گسترش فرهنگ مطالعه و افزایش آگاهی جامعه تلقی کرد و گفت: وظیفه تک تک ما مسئولان و نیز افراد عادی جامعه این است که زمان خود را در راستای اعتلای فرهنگ مطالعه و کمک به گسترش و رونق آگاهی افزایی جامعه خود اختصاص دهیم.
سپس کاظم رحیمی، معاون سیاسی امنیتی فرمانداری پارسیان با اشاره به تاثیر کتاب در پیشرفت جایگاههای انسانی و اجتماعی افراد، جایگزینی مطالعه به جای فضای مجازی را موجب پیشرفت و ترقی و خلق آیندهای روشن و پیشرو در تمامی عرصهها دانست و بیان کرد: امروز باید قدردان زحمات اندیشمندانی بود که زمان و عمر خود را صرف گسترش آگاهی افزایی جامعه و پیشبرد اهداف عالیه جامعه و نظام اسلامی کردهاند.
نصراله کریمی یکی از نویسندگان کتاب «قلعههای کرانهها و پس کرانههای خلیج فارس و دریای عمان» نیز گفت: در این اثر تاریخی به قلعههای ۵ استان کشور که در کرانه و پس کرانه خلیج فارس و دریای عمان واقع شده است شامل (خوزستان، بوشهر، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان) پرداخته شده است.
این کتاب که نوشته مشترک نصراله کریمی و خانم حلیمه غلامی است در ۴ فصل به قلعههای کرانههای شمالی خلیج فارس و دریای عمان از هندی جان در استان خوزستان تا بندر گواتر در استان سیستان و بلوچستان و کرانههای جنوبی خلیج فارس و دریای عمان از کشور کویت تا کشور عمان و از امیدیه در خوزستان تا قلعههای شهرستان سرباز در سیستان و بلوچستان و قلعههای جزایر ایرانی و عربی خلیج فارس میپردازد.
سپس در ادامه سید محمد حسینی نویسنده کتاب «کلمات قصار» جلد سوم در خصوص تالیف این کتاب بیان کرد: این کتاب شامل جملات کوتاه به دو زبان فارسی و عربی است که سعی در تقویت این دو زبان داشته و تلاش شده است که نکات آموزشی در قالب کلمات قصار و کوتاه به مخاطب ارایه نماید و در آیندهای نزدیک شاهد تالیف جلدهایی دیگر از عنوان خواهیم بود.
یاسر پورزمانی یکی از نویسندگان کتاب «حکمرانی مطلوب و حقوق شهروندی» در این زمینه عنوان کرد: در این کتاب به بررسی حقوق شهروندی و شاخص های حکمرانی مطلوب پرداخته شده و موانع حکمرانی کارآمد بررسی شده است.
وی در ادامه گفت: در این کتاب همچنین به ارتباط بین شیوه حکمرانی و عواملی نظیر رفاه، توسعه، عدالت و فساد اداری نیز به تفصیل پرداخته شده است.
کتاب «حکمرانی مطلوب و حقوق شهروندی» نوشته یاسر پورزمانی، عبداللطیف فروتن و ابراهیم حسینپور است.
به گزارش ایبنا، در این مراسم از کتابهای «حکمرانی مطلوب و حقوق شهروندی»، «کلمات قصار» و «قلعههای کرانه ها و پس کرانه های خلیج فارس و دریای عمان» از تالیفات تازه مولفان پارسیان با استقبال جامعه کتابخوان این شهرستان رونمایی شد و از مولفان این آثار تقدیر بعمل آمد.
نظر شما