به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، فروهر معدنی در آیین اختتامیه مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره بینالمللی قصهگویی این استان با اشاره به اینکه خداوند در قرآن با قصه با بندگانش صحبت میکند، گفت: بیش از ۲۸۶ قصه در قرآن وجود دارد و این نشاندهنده اهمیت قصه در پرورش آدمها است.
وی از قصه به عنوان تجربه زیست انسانها و موثرترین ابزار تربیتی و آموزشی نام برد که راه درست زندگی کردن به انسانها را نشان میدهد.
او ادامه داد: جشنواره امسال با شعار بومی سازی و مردمی سازی قصه شکل گرفت و بیش از ۱۷ هزار قصه گو در این جشنواره ثبت نام کردند.
وی بیان کرد: تنوع موضوعی باعث شد سلایق گوناگون در این جشنواره دور هم جمع شوند.
معدنی افزود: این جشنواره در تمام کشور برگزار شد و تنها استان مازندران تا ۲ روز آینده این جشنواره را به پایان میرساند.
به گفته وی، قصه ۲ کارکرد مهم دارد، اول اینکه باعث پرورش استعداد قصهگو میشود و دوم باعث رشد مهارت گوش دادن میشود که ویژه مخاطبان است.
مدیرکل آفرینشهای فرهنگی کانون با اشاره به شعار «با قصه لبخند بسازیم» جشنواره امسال قصه گویی، ادامه داد: خوشحالیم که امسال در کنار کودکان غزه بودیم و قصهگویان ما، ندای حق طلبی غزه را به گوش جهانیان رساندند.
معدنی ابراز امیدواری کرد: این جشنواره باعث شود قصه در تک تک خانوادهها رونق و ترویج پیدا کند و پدر و مادرها هرکدام یک قصهگو باشند.
نظر شما