به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، کتاب «پول کثیف: کسبوکارهای حرام و آثار آن» در ۲۵ گفتار به موضوعات مختلفی در رابطه با درآمد حرام و آثار آن در زندگی میپردازد. «شغل و پیشه»، «توجه به تفاوتهای فردی»، «رزق و روزی»، «معاملات باطل و حرام»، «آثار سوء حرامخواری»، «بیبرکتی اموال»، «قساوت قلب»، «گمراهی و ضلالت»، «راهکارهایی برای کسب روزی حلال»، «زن و شغل»، «رباخواری»، «قمار و شرطبندی»، «احتکار»، «رشوهگیری»، «کمفروشی»، «فالبینی»، «پولشویی»، «اشاعه فحشا»، «تغییر وصیت»، «شایعهپراکنی»، «معاملات هرمی» و «شرخری» از جمله مباحث و موضوعاتی است که کتاب حول آنها به ارائه مطلب پرداخته است.
در بخشی از کتاب میخوانیم: «اسلام برای تولید و ثروتافزایی و تحصیل مالکیت آن، حدود و ثغور خاصی قائل شده است و آن را در چهارچوب قراردادهای ویژهای از عقود و ایقائات، به رسمیت میشناسد و از تمام شیوههای تولیدی نشئت گرفته از فعالیتهای حرام، چون ایجاد بازار سیاه، احتکار و سایر اموری که در فقه تحت عنوان مکاسب محرمه از آن بحث میشود، جلوگیری میکند. در بینش اسلام، درآمدهای حاصل از این نوع تولیدات، همگی از مصادیق اکل مال به باطل بوده و مالکیتی از آنها حاصل نمیشود».
کتاب «پول کثیف: کسبوکارهای حرام و آثار آن» توسط انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در ۱۵۲ صفحه و به قیمت ۹۵ هزار تومان منتشر شده است.
نظر شما