حامد محقق در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در قم، در حاشیه محفل ادبی «روایت مادرانگی»، گفت: محفل ادبی «روایت مادرانگی» به مناسبت شب شهادت حضرت صدیقه (س) از طرف خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد که تعدادی از نویسندگان قمی و تهرانی روایتهای خود را بیان کردند.
وی ادامه داد: این متنها در قالب روایتهایی برای مادر یا درباره مادر، درباره مادران نویسندگان یا مادر شدن خودشان در ارتباط با فرزندان و برداشتی از زندگی صدیقه طاهره (س) برای مادری کردن بود.
محقق تصریح کرد: برخی از روایتها هم در ارتباط با مادرانی بود که از دار دنیا رفتهاند یا در قید حیات هستند.
معاون شعر و ادبیات داستانی خانه کتاب و ادبیات ایران، افزود: روایت قالبی است که کمتر به آن توجه شده است و مشاهده کردیم که هر فردی در سالن بود با ها اشکی از چشماش سرازیر شد، این نشان از تاثیرگذاری قالب روایت دارد.
وی ادامه داد: روایتها از هر جهانی شنیده میشود انگار از یک جهان دیگر است و با روایتهای دیگر متفاوت است و با دیگری شباهت ندارد.
محقق یادآور شد: من فکر میکنم با توجه به قالب روایت میتوان حرفهای بیشتری در ساحت ادبیات تولید کرد و در اختیار مخاطب قرار داد.
این مسئول فرهنگی، تصریح کرد: این روایتها در قالب یک پرونده در ایبنا منتشر میشود و البته روایتهایی که در محفل ادبی «روایت مادرانگی» خوانده شد برای اولین بارخوانده به سمع مستمع رسید.
نظر شما