به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در نوشته پشت جلد این کتاب آمده است: «فقر و فحشا دو کلمه مجزا از یکدیگر اما هر دو دارای بار معنایی منفی متاسفانه امروزه بهگونهای پشت سرهم تلفظ میشوند که گویی یک کلمه است در دو بخش و ناخودآگاه ذهن را به سمتی سوق میدهد که فاحشگی زاده فقر است و فقر لازمه فاحشگی. گورستان زندگان روایتی است برگرفته از یک سرگذشت واقعی که تبعیض و نابرابری را به قلم میکشد. عدالت را به چالش و فقر را از فحشا جدا.»
نویسنده داستان را از کودکی راوی آغاز کرده که «روزایه آخر تابستون بود چند روز بیشتر تا بازشدن مدرسهها باقی نمونده بود مادرم سخت در تکاپو بود برای منو خواهر برادرهام کیف و کفش و مانتو و شلوار و کتاب و دفتر خلاصه به قول پدرم هزار جور کوفت و زهرمار تهیه کنه. الان که بهش فکر میکنم میفهمم چقد سختی کشید تا ما رو بزرگ کرد. تو همون چند روز قبل از مهر ماه هر روزش به اندازه یک سال پیرتر میشد. مگه شوخیه همزمان نه تا بچهی قد و نیم قد رو آماده مدرسه رفتن کنی اونم با دستهای خالی.»
سپس به ازدواج راوی داستان و مشکلات زندگی مشترک اشاره کرده که چگونه شخصیت اصلی رمان مشکلات را پشت سر میگذارد و تولدی دوباره را تجربه میکند: «یه حال خیلی خوبی داشتم. احساس بیوزنی میکردم همهچی رو فراموش کرده بودم و انگار که تازه از شکم مادر متولد شدم. یه لنگه کفش گذاشتم زیر سرم وسط حیاط روی موزائیکهای گرم زیر نور آفتاب دراز کشیدم.»
انتشارات فرزانگان دانشگاه اخیراً این کتاب را در ۲۲۶ صفحه و با قیمت ۲۳۰ هزار تومان عرضه کرده است.
نظر شما