فروهر معدنی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در یزد با اشاره به برگزاری این جشنواره گفت: این جشنواره با مشارکت بیش از ۱۷ هزار و ۵۰۰ قصهگو از سراسر کشور از تیرماه سال گذشته شروع شد.
وی افزود: در آبان ماه ۳۱ جشنواره استانی برگزار شد و در دهه اول آذرماه پس از پایش قریب به ۶۰ قصهگو به مرحله نهایی این جشنواره راه پیدا کردند.
مدیرکل آفرینشهای فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور بیان کرد: بیش از ۱۳ کشور در این جشنواره حضور پیدا کردند و ۴۵۰ اثر نیز در حوزه بینالملل به دست ما رسید که به صورت مجازی و حضوری در جشنواره حضور داشتند.
وی افزود: جشنواره سه جایزه ویژه سردار سلیمانی، لبخند و جایزه ویژه برای نخستین بار در این جشنواره صورت گرفت.
معدنی ادامه داد: استان یزد به واسطه حضور مرحوم آذریزدی به عنوان پدر قصهگویی ایران و پیشینه و فرهنگ کهن مردم فرهنگ دوست این استان و توجه ویژه مسئولان استانی به قصهگویی به عنوان دبیرخانه جشنواره قصهگویی انتخاب شد.
مدیرکل آفرینشهای فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور گفت: یزد از دو ماه قبل یزد به عنوان پایتخت قصهگویی ایران انتخاب شد و مطمئن هستیم با توجه به سوابق و توانمندی مردم فرهنگ دوست یزد جشنواره بینالمللی در سالهای آینده روند بهتری را خواهد داشت.
معدنی گفت: یکی از رسالتهای اصلی ما پرورش فکر کودکان و نوجوانان است و به واسطه همین برنامههای متنوعی را در دستور کار خود قرار دادهایم.
وی افزود: راهاندازی باشگاه «قاف» در سراسر کشور به منظور شناسایی استعدادهای ناب ادبی از جمله این اقدامات بوده است که بدین منظور برگزاری کارگاهی تخصصی با حضور نویسندگان کشوری و شعرا برگزار میشود.
مدیرکل آفرینشهای فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور بیان کرد: پویش ملی خوانش کتاب نیز از جمله اقدامات دیگر ما است که با تأکید وزیر آموزش و پرورش در کانون برگزار میشود و تقویت سواد خواندن کودکان و نوجوانان را در دستور کار خود قرار دادهایم.
وی گفت: همچنین اردوهای سناریو محور برای نوجوانان از جمله فعالیتهای تأثیرگذار دیگر ما است که آن را دنبال کردهایم تا به حوزه علم و فناوری نیز ورود کنیم.
نظر شما