به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، چهاردهمین شماره از فصلنامه فارسی گیلگمش نیز در هفت بخش چهارراه، رهگو، رهیافت، راهنامه، رهآورد، همراه و رو به راه، راهگشای سفر از کورهراه تا شاهراه میراث و گردشگری برای علاقهمندان خواهد بود.
در نخستین بخش از چهاردهمین شماره فصلنامه گیلگمش نیمنگاهی به اهم رویدادهای میراث و گردشگری مرتبط با تیم گیلگمش در فاصله انتشار دو شماره اخیر میاندازیم و پس از آن باغستان سنتی و جهانی قزوین مورد توجه قرار میگیرد.
در بخش رهگو و به مناسبت ثبت جهانی ۵۴ کاروانسرای ایرانی، کاروان و کاروانسراهای عصر صفوی از منظر سیاحان فرانسوی واکاوی شدهاند.
شرح روابط ایران و اتریش، همچنین سخن از جغرافیای طبیعی و تاریخی کویر مرکزی ایران نیز در این بخش از میان رفته است.
۱۰ کاروانسرا از مجموعه ۵۴ کاروانسرای جهانیشده، ۹ محوطه باستانی و شبچره از منظر مردمشناسی عناوین رهیافت این شماره از مجله هستند.
در راهنامه چهاردهمین شماره از فصلنامه فارسی گیلگمش، سفرنامهای از ژاپن را میخوانید و با تعدادی از مناطق شهری رنگین جهان آشنا خواهید شد.
هوش مصنوعی و صنعت گردشگری، رهآوردی است که به موضوعاتی چون نقش و جایگاه هوش مصنوعی در مشاغل و صنایعی چون میهماننوازی، راهنمایان تور، موزهها، اینترنت اشیا و اپلیکیشنها میپردازد.
دکتر سیدمنصور سیدسجادی، سرپرست تیم کاوش باستانشناسی شهر سوخته، همراه این شماره از گیلگمش است؛ نیز ردپای خوزستان در سفرنامهها در بخش همراه دنبال میشود.
در واپسین بخش از مجله چهاردهم فارسی گیلگمش، رو به راه، سرمایهگذاری سبز برای گردشگری پایدار مورد بررسی قرار گرفته است.
چهاردهمین شماره از فصلنامه میراث و گردشگری گیلگمش برای نخستین بار و به دلیل در دسترس نبودن کاغذ سنگ روی کاغذ گلاسه منتشر شده است.
نظر شما