به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در زنجان؛ حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان زنجان با تأکید بر لزوم هماهنگی دستگاههای فرهنگی افزود: در حال حاضر چند مجموعه کمکهای حمایتی به خانوادههای نیازمند ارائه میدهند که اگر این اقدامات به صورت قرارگاهی و با هماهنگی و تجمیعی انجام شوند، اثرات بهتری خواهد داشت.
وی با بیان اینکه وظیفه کار قرارگاهی در شهرستان برعهده امام جمعه و فرماندار است، گفت: استانداران و ائمه جمعه استانهای مختلف عنوان کردهاند که با پیادهسازی نگاه قرارگاهی، دستاوردهای حوزه فرهنگ چند برابر شده است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه ارائه گزارش کمی درباره مسائل فرهنگی به تنهایی کافی نیست، افزود: باید با کار قرارگاهی به دنبال رفع مسائل باشیم.
خسروپناه گفت: اعتباراتی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برای استانها در نظر گرفته شده که در صورت ایجاد قرارگاه فرهنگی در شهرستانها میتوان از این اعتبارات برای امور فرهنگی استفاده کرد.
وی با بیان اینکه کمبود اعتبار و بودجه نقش چندانی برای ضمانت اجرایی مصوبات شوراهای فرهنگ عمومی ندارد، گفت: بالای ۷۰ درصد اجرای مصوبات به اراده و انجام رسالت خود دستگاه های متولی بستگی دارد و ارتباطی با کمبود اعتبارات فرهنگی ندارد.
وی با اشاره به تشکیل ستادهای اجرایی از سوی شورای انقلاب فرهنگی مختلف بیان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی با ایجاد میزگردها زمینه حضور دستگاههای مرتبط را برای برطرف شدن مسأله از مسیر دستگاههای مرتبط و متولی فراهم خواهد کرد.
خسروپناه تصریح کرد: یکی از اولویت های اصلی در این زمینه گام برداشتن برای حصول نتیجه نهایی و تبیین راه حلها برای مشخص شدن حل مسأله است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری وظیفه راهبری، راهبردی، راهبینی و راهسنجی را برعهده دارد، برایناساس وظیفه شورا راهسازی و عملیات نیست، بلکه باید موضوعات علمی و فرهنگی را راهبری کند.
وی گفت: در دو سال گذشته ستاد هماهنگی و راهبری اجرای نقشه مهندسی فرهنگی کشور زیرساختهای لازم را برای اجرای برشهای استانی پیگیری و تمهید کرده است؛ از جمله این زیرساختها طراحی کارگروه ملی و استانی راهبری برشهای استانی و تهیه دستورالعمل تخصیص اعتبار برشهای استانی و تمهید بودجه ویژه اجرایی سازی برش های استانی بوده است.
نظر شما