یونس وطنخواه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در تبریز، با بیان اینکه نمایشگاه کتاب تهران به مبدا فرهنگی کشور تبدیل شده است، افزود: درحالیکه اکثر نویسندهها و مترجمین بعد از مطرح شدن ترجیحشان همکاری با ناشران تهرانی است، این رویداد به نوعی هم امکان تبلیغ مترجم و تازههای نشر شهرستانی را انجام میدهد.
مدیر انتشارات فروزش با اشاره به علاقهمندی مجموعه خود برای حضور فیزیکی در نمایشگاه ادامه داد: پیش ثبت نام شرکت در نمایشگاه را انجام دادهایم، مشکلاتی در پیش رو هست که اگر رفع شود غرفه به ما تعلق میگیرد.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۲ عنوان جدید در بخش عمومی و دانشگاهی منتشر کردهاند، افزود: با ۴۴ عنوان کتاب قصد شرکت در نمایشگاه کتاب تهران را داریم و غرفه ما در بخش عمومی خواهد بود.
وطنخواه با اشاره به اینکه در دو سال گذشته نمایشگاه کتاب تهران با عدم شرکت ناشران نامدارمواجه بوده، افزود: فروش آنلاین و تخفیفاتی که نشران در تمام طول سال روی آثارشان لحاظ میکنند رقابت برای فروش را نیز کمرنگ کرده است.
مدیر انتشارات فروزش با تاکید بر اینکه ناشران شهرستانی توان و امکانات رقابت با ناشر تهرانی را ندارند، افزود: از نظر مالی ناشران شهرستانی در بخش حمل و نقل کتاب و انبارداری آن در تهران نیاز به حمایت بیشتری دارند.
نظر شما