به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در همدان، عاطفه زارعی بعد از ظهر امروز در اختتامیه جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان «دوست من کتاب» بیان کرد: همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران است و هر کجا خبری از تمدن، پیشرفت و توسعه به گوش میرسد سرنخهایی از کتاب و کتابت به خوبی مشهود است.
وی با تاکید بر اینکه دومین اختتامیه جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان با حمایتهای نهاد کتابخانههای عمومی کشور، محافل ادبی در کشور و استانها شکل گرفته است، افزود: هدف این جشنواره شناسایی استعدادها و پرورش اندیشهها در راستای غنیسازی و ترویج فرهنگ و ادبیات ایران است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان همدان با اشاره به اینکه همچنین هدف از این جشنواره شناخت واقعبینانه از ادبیات کودکان و نوجوانان و تلاش مستمر برای پی بردن به ظرفیتها و قابلیتهای بالقوه آنهاست، عنوان کرد: حمایت، هدایت و راهبری بالیدن به نسل نوجوانی است که اندیشهورز جستجو کند، بخواند، بپرسد، بنویسد و روی پای فرهنگ کشور خود بایستد.
وی تصریح کرد: با توجه به رسالت و ماموریت نهاد کتابخانههای عمومی کشور مبنی بر ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، راه اندازی محفلهای ادبی و از دل این محفل «جشنواره ملی شعر و داستان دوست من کتاب» متولد شد.
زارعی با بیان اینکه آیین «اختتامیه نخستین دوره جشنواره دوست من کتاب» تیرماه ۱۴۰۰ برگزار شد و امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ شاهد برگزاری دومین دوره اختتامیه هستیم، ادامه داد: امروز گردهم آمدهایم تا شعر و داستانهای ارسالی درباره کتاب و اهمیت آن را تأکید کنیم.
وی با اشاره به اینکه در کنار محفل ادبی، محفل قرآنی نیز در کتابخانههای عمومی شکل گرفت، بیان کرد: به همین دلیل بخش ویژه دومین دوره جشنواره با محوریت قرآن و عترت پیامبر اسلام (ص) تعریف شد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان همدان با بیان اینکه در مرحله اول جشنواره دوست من کتاب، ۱۹ استان مشارکت داشتند و در مرحله دوم ۳۱ استان مشارکت کردند، گفت: نقطه قوت این جشنواره حضور چهرههای برجسته ادبی به عنوان داوران این جشنواره است که از تک تک آنها باید قدردانی کنیم.
زارعی در ادامه اضافه کرد: در این جشنواره ۸۵۰ اثر از ۳۱ استان ارسال شده و مورد داوری قرار گرفته است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان همدان بیان کرد: این جشنواره در دو بخش شعر و داستان ۳۷ برگزیده دارد و در مجموع از ۴۲ نفر تقدیر میشود.
وی یادآور شد: امیدوارم با شناخت عمیق و واقعبینانه از کودک و نوجوان و با اشتراک دانش شخصی شاهد رشد، شکوفایی و مانایی ادبیات کودکان و نوجوان باشیم.
نظر شما