به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در شهرکرد، پیام احمدی، در نشست هماهنگی چهاردهمین دوره جشنواره منطقهای تمداربیت، اظهار داشت: این جشنواره به عنوان یک رویداد فرهنگی، نه تنها جایگاه استان را در منطقه مستحکم میکند، بلکه به عنوان یک پل فرهنگی بین استانهای زاگرس نشین عمل میکند.
وی افزود: رویدادهای فرهنگی و هنری مانند شاهنامهخوانی، نقالی لردگان و موسیقی زاگرسنشینان بروجن، با برگزاری موفقیتآمیز بیش از ۱۵ دوره، به عنوان میراثی ارزشمند در حافظه تاریخی استان ثبت شدهاند.
احمدی تأکید کرد: ادبیات، شعر و موسیقی، به عنوان بخشهای ضروری هویت فرهنگی، نقش مهمی در انتقال مفاهیم و سنتها دارند و همکاری مدیریت شهرستانی برای برپایی موفقیتآمیز جشنواره، از اهمیت بالایی برخوردار است.
فیضالله طاهری، دبیر اجرایی این جشنواره نیز در این نشست بر ضرورت ترانهسرایی، مستندسازی و تولید محتوا تأکید کرد و افزود: برگزاری جشنواره به نام بزرگان شعر گویشی، الگوسازی برای نسل جوان را به دنبال دارد.
وی ادامه داد: مستندسازی و تولید محتوا با همکاری صداوسیما، برگزاری کارگاههای آسیبشناسی شعر گویشی، بهرهگیری هرچه بیشتر عموم مردم از بخشهای مختلف جشنواره و افزایش نشاط اجتماعی هم از دیگر نکاتی است که باید در برنامهریزی جشنواره چهاردهم تمداربیت به آن توجه شود.
جمعآوری و تدوین آثار رسیده به دبیرخانه در دوره گذشته از دیگر مباحثی بود که در این نشست مورد بحث و تبادلنظر قرار گرفت.
به گزارش ایبنا، سیزدهمین دوره جشنواره شعر گویشی تمداربیت مردادماه ۹۸ با حضور ۱۳۹ شاعر از ۹ استان زاگرس نشین در شهرستان اردل برگزار شد و این جشنواره امسال پس از پنج سال وقفه بار دیگر با شکوهتر از همیشه در قالب طرحهای قرارگاه شهید آوینی بازمیگردد تا فرهنگ غنی زاگرس را جشن بگیرد.
نظر شما