سعید عضدالدینی ملکی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ارومیه، با بیان اینکه طرح پایتخت کتاب طرح پژوهشی است که دستگاههای فرهنگی در آن مشارکت دارند، گفت: بنیاد ایرانشناسی یکی از ارگانهای فعال در حوزه فرهنگی است که امسال در اجرای طرح «پایتخت کتاب ایران» حضور فعال خواهد داشت.
ملکی گفت: ترویج فرهنگ کتابخوانی از اهداف برنامههای پایتخت کتاب ایران به شمار میرود و یکی از عناصر مهم فرهنگ جامعه، کتاب است که باید در این زمینه تمام دستگاهها همکاریهای لازم را داشته باشند.
رئیس بنیاد ایرانشناسی شعبه استان آذربایجانغربی بیان کرد: پیشینه فرهنگی و تاریخی ارومیه در کشور گویای ظرفیت موجود در این شهر به لحاظ رسیدن به معیارهای مطلوب در امر گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی است.
وی افزود: برگزاری مسابقه کتابخوانی با محوریت کتابهای بومی بهصورت مجازی، اجرای طرح پوستر مشاهیر استان و ارسال به مراکز فرهنگی استان اعم از کتابخانهها و فرهنگسراها، چاپ کتابشناسی شهرستانهای استان و ارسال به کتابخانههای استان را از جمله برنامههای جنبی طرح «پایتخت کتاب ایران» است که اجرا خواهد شد.
ملکی افزود: همچنین برگزاری کارگاه نسخه و اسناد خوانی تاریخی با حضور اساتید مطرح کشوری بهصورت حضوری و آنلاین، نقد و بررسی و رونمایی کتاب تلخصی کتابهای بومی و اهدا جوایز به بهترینها، برگزاری جلسات تاریخ شفاهی محلات در فرهنگسرای شهر ارومیه، آموزش تاریخ شفاهی به دانش آموزان علاقمند در یکی از مدارس با هماهنگی اداره آموزش و پرورش استان و ترغیب برای نگارش کتاب بهنام دانش آموزان از دیگر برنامههای این طرح است.
به گزارش ایبنا؛ جلسه مشترک بنیاد ایرانشناسی شعبه آذربایجانغربی با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در نهم تیرماه سالجاری با عنوان طرح «پایتخت کتاب ایران» در محل بنیاد با حضور پیروز قادری، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، فرشید مرامی، کارشناس امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، و چند نفر از پژوهشگران بنیاد ایرانشناسی برگزار شد.
نظر شما