عباس برزگر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در زنجان اظهار کرد: همزمان با سالروز گرامیداشت ورود آزادگان به میهن اسلامی و برگزاری اجلاسیه کنگره ملی شهدای غریب اسارت در زنجان کتابچه «کوی نیکنامان» به منظور معرفی شهدای والامقام غریب اسارت منتشر شد.
وی تصریح کرد: این کتابچه به همت معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان تهیه و منتشر شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان همچنین از برگزاری یادواره شهدای غریب خبر داد و گفت: این کنگره با هدف عمل به فرمایش مقام عظمای ولایت مبنی بر جبران کم کاریهای صورت گرفته درطول سالیان متمادی درحوزه گردآوری آثار و معرفی وقایع دوران اسارت به ویژه معرفی شهیدان مظلوم آن دوران و تدبیر ریاست جمهور فقید پیرامون ضرورت به تصویر کشیدن جانفشانی چهرههای مقاوم و قهرمان آزاده شکل گرفته است.
وی از شهدای غریب به عنوان نماد ایستادگی و مقاومت یاد کرد و ادامه داد: شهدای غریب نماد صبر بوده و انتظار شهادت از دیگر ویژگیهای این شهدای گرانقدر است.
بزرگر گفت: از دیگر ویژگیهای شهدای غریب میتوان به مظلومیت در اسارت، ایمان، شجاعت، تقوا، ولایتمداری، انقلابی و جهادی اشاره کرد که در سختترین شرایط پای این نظام و انقلاب ماندند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان افزود: شهید غریب به شهیدی اطلاق میشود که حین اسارت مظلومانه و غریبانه در خاک عراق به درجه رفیع شهادت نایل آمده است که شمار این عزیزان در استان زنجان از ۵ به ۱۱ شهید رسیده است که متاسفانه اطلاعات سه تن از این شهدا در دسترس نیست.
وی گفت: شهدای والامقام علی رستمی، غلامرضا کرد، درویشعلی زنگنه، فرامرز افشاری، فرهاد محمدی، علیرضا دوستی، عباس عسگربندلو، آیتاله بیگدلی، علی قرهگوزلو، جزو شهدای گرانقدر غریب اسارت استان زنجان هستند.
نظر شما