شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
آغاز داوری آثار در چهاردهمین جشنواره شعر تمداربیت

چهارمحال و بختیاری - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه چهاردهمین جشنواره شعر منطقه‌ای تمداربیت اردل وارد مرحله داوری آثار شده است، گفت: با پایان یافتن مهلت ارسال آثار، ۷۴۴ سروده از ۲۴۲ شاعر در دبیرخانه این جشنواره دریافت شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در شهرکرد، پیام احمدی با بیان استقبال گسترده شاعران از جشنواره شعر تمداربیت گفت: برنامه‌ریزی برای برگزاری این جشنواره در سال ۱۴۰۳ پس از پنج سال وقفه با همکاری قرارگاه فرهنگی، هنری و رسانه‌ای شهید آوینی انجام شد که استقبال شاعران از این رویداد ادبی در مقایسه با دوره قبل با رشد قابل قبولی مواجه شده است.

وی با اشاره به اینکه از مجموع ۷۴۴ اثر دریافت شده در دبیرخانه تمداربیت چهاردهم، ۱۴۴ اثر به دلیل آنکه به گویش لُری سروده نشده، امکان حضور در بخش داوری را از دست داده است، تصریح کرد: در حال حاضر ۶۰۰ سروده از شاعران استان‌های اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، همدان و البرز با پذیرش در دبیرخانه در مرحله داوری قرار دارد.

آغاز داوری آثار در چهاردهمین جشنواره شعر تمداربیت


احمدی یادآور شد: از ۶۰۰ اثر پذیرفته شده در دبیرخانه، ۴۰۰ اثر متقاضی شرکت در بخش آزاد است و ۲۰۰ سروده هم در بخش آیینی جشنواره مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری به داوری آثار جشنواره شعر تمداربیت در ۲ رده سنی زیر ۳۰ سال و بالای ۳۰ سال هم اشاره کرد و گفت: ۱۳۰ شاعر شرکت‌کننده در چهاردهمین دوره این جشنواره، افراد بالای ۳۰ سال هستند و ۶۷ شاعر هم سن‌شان زیر ۳۰ سال است.


احمدی در ادامه با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری در حوزه فرهنگ و هنر استان‌های زاگرس نشین، پیشتاز است و برخی رویدادهای منطقه‌ای مانند شاهنامه‌خوانی و نقالی لردگان، موسیقی زاگرس‌نشینان بروجن و تمداربیت اردل با سابقه برگزاری بیش از ۱۵ دوره توانسته است این جایگاه را تثبیت کند، گفت: فراهم شدن شرایط لازم برای تقویت این جایگاه فرهنگی از اولویت‌های کاری فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به شمار می‌شود.


وی اظهار داشت: برخی رویدادهای هنری و فرهنگی باسابقه استان به عنوان بخشی از هویت شهری نیز شناخته می‌شوند و برنامه‌ریزی برای ارتقای کمی و کیفی آن‌ها می‌تواند به تثبیت هویت فرهنگی و هنری منطقه منجر شود.
احمدی مواهب طبیعی و جغرافیای انسانی شهرستان اردل را سرمایه‌ای ارزشمند برای طرح‌ریزی برنامه‌های مختلف هنری و ادبی دانست و افزود: امید است با فراهم شدن شرایط برای گسترش دامنه اجرایی جشنواره تمداربیت در مناطق مختلف این شهرستان، این رویداد بتواند در نوع خود به ارتقای جایگاه استان میان استان‌های زاگرس نشین کمک کند.


به گزارش ایبنا، سیزدهمین دوره جشنواره شعر گویشی تمداربیت، مرداد ۱۳۹۸ با حضور ۱۳۹ شاعر از ۹ استان زاگرس نشین در اردل برگزار شد و امسال نیز با همکاری قرارگاه شهید آوینی و با یادبود مرحوم داراب افسر بختیاری ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ به میزبانی این شهر برگزار می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها