به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، کتاب «برنامهریزی ارتباطات بحران و راهبردهایی برای رهبران سازمانهای غیرانتفاعی» به بررسی موقعیت منحصر به فردی میپردازد که سازمانهای غیرانتفاعی در ارائه خدمات عمومی و مدیریت موقیعتهای اضطراری و بحرانی دارا هستند.
این کتاب به بررسی تکامل فرآیند طراحی ارتباطات بحران، موقعیت منحصر به فرد سازمانهای غیرانتفاعی (و بحرانهایی که با آن روبرو هستند) و همچنین ارائه چارچوبهای نظری و مفهومی میپردازد که در طراحی موثرتر ارتباطات بحران در سازمانهای غیرانتفاعی در مواجهه با بحرانهای مختلف بهکار گرفته میشوند.
کتاب با بهرهگیری از مطالعات موردی خلاقانه که به بررسی اثرات طرحهای ارتباطات بحران میپردازند، دانش پایهای درباره طرحهای ارتباطات بحران، راهبردهای نظریه محور، سنخشناسی بحران و منابع طراحی ارتباطات بحران را در اختیار خوانندگان قرار میدهد.
هر فصل ضمن تمرکز بر مفاهیم طراحی راهبردی انتقادی، خلاصهای از نکات کلیدی، سوالاتی برای بحثهای بیشتر و منابع تکمیلی برای هر مفهوم بدست میدهد. این کتاب به سازمانهای غیرانتفاعی کمک خواهد کرد که بتوانند برای بحرانهایی که به مدیریت وضعیتهای اضطراری و خاص سازمان مرتبط است، طرحی راهبردی داشته باشند، طرحهای ارتباطات بحران بهتری طراحی کنند، از حمایتهای داخلی و خارجی بهرهمند شوند و با طراحی راهبردهای ارزیابی، ارتباط بین این طرحها با تلاشهای آتی را حفظ کنند.
کتاب برنامهریزی ارتباطات بحران و راهبردهایی برای رهبران سازمانهای غیر انتفاعی، با ارائه رویکردی نو و بینشمند به طراحی ارتباطات بحران به سازمانهای غیرانتفاعی کمک میکند که وظایف اجتماعی متنوع خود مانند تهیه مسکن، توزیع غذا، کمکهای مالی، بسیج داوطلبانه، یافتن اعضای خانواده و غیره را بهتر انجام دهند.
این کتاب منبع بسیار مهمی برای سازمانهای غیرانتفاعی به شمار میآید. «بریتنی بری هوپت»، دکترا، استادیار دانشگاه مشترک المنافع ویرجینیا در بخش امنیت داخلی و آمادگی اضطراری در ایالات متحده است. علایق پژوهشی وی شامل توانش فرهنگی، مدیریت بحران و موقعیتهای اضطراری، ارتباطات بحران و و تابآوری اجتماعی است.
هوپت در نشریات متعددی چاپ کرده است. لورن آزودو، دکترا، استادیار دانشگاه پنسیلوانیا، ایالت هریسبورگ، در دانشکده روابطعمومی در ایالات متحده است. پژوهشهایی که در زمینه ارزیابی برنامهها و ظرفیتسازی برای سازمانهای دولتی و غیرانتفاعی و مشاورههایی که به آنها میداد، به شکلگیری زمینه تحقیقاتی او در خصوص رهبری سازمانهای غیرانتفاعی کمک کرده است.
تحقیقات او بیشتر حول ظرفیتسازی غیرانتفاعی، رهبری و حکمرانی غیرانتفاعی و برابری اجتماعی متمرکز است. آزودو مقالات متعددی در مجلات رهبری و مدیریت غیرانتفاعی، بررسی مدیریت دولتی، انسجام عمومی و مجله آموزش مناسبات عمومی به چاپ رسانده است.
او همچنین تحقیقات خود را در چندین کنفرانس ملی از جمله انجمن ارزیابی آمریکا (AEA)، انجمن آمریکایی برای مدیریت عمومی (ASPA)، شبکه مدارس سیاست عمومی، امور و مدیریت (NASPAA) و انجمن تحقیقات سازمانهای غیرانتفاعی و اقدام داوطلبانه (ARNOVA) ارائه کرده است.
نظر شما