شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
تعاملات جناح‌های سیاسی ایران در دهه ۱۳۷۰ چگونه بوده است؟

کتاب «سیاست در دهه هفتاد» از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی به بازار کتاب آمد. این اثر مدعی است تعاملات جناح‌های سیاسی ایران در دهه ۱۳۷۰ با تأکید بر فهم نخبگان جناح‌ها از سیاست مبتنی بوده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا کتاب «سیاست در دهه هفتاد» با عنوان فرعی اندیشه و عملکرد جناح‌های سیاسی تالیف امیر مسعود شهرام‌نیا از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شد. این اثر درصدد است ریشه تعاملات و نیز وجوه افتراق بنیادین جناح راست و جناح چپِ اصلاح‌طلب و نیروهای فکری لیبرال و تأثیر چگونگی فهم آنها از مسائل و به‌ویژه ریشه‌ها و آبشخورهای فکری برداشت‌شان از سیاست و امر سیاسی را در گرایش‌های سیاسی آنان جست‌وجو کند.

کتاب «سیاست در دهه هفتاد» بر این اساس مدعی است تعاملات جناح‌های سیاسی ایران در دهه ۱۳۷۰ با تأکید بر فهم نخبگان جناح‌ها از سیاست مبتنی بوده است. برداشت و فهم نخبگان جناح چپ (اصلاح‌طلب) از امر سیاسی برآیند نقطه اتکا و بسترهای فکری آنها معطوف به اندیشه و فکرِ سیاسی در غرب است، اما نخبگان جناح اصول‌گرا در فهم امر سیاسی به ابعاد معنوی و حیات بشری بر مبنای نظریه و نظام حکومتی مبتنی بر ولایت فقیه توجه دارند و از این روی این دو برداشت و فهم از سیاست به تعاملات و گاه تقابل جناح‌های سیاسی در جمهوری اسلامی دامن می‌زند.

کتاب «سیاست در دهه هفتاد» با عنوان فرعی اندیشه و عملکرد جناح‌های سیاسی تالیف امیر مسعود شهرام‌نیا با ۴۳۲ صفحه، شمارگان ۵۰۰ نسخه و بهای ۳۵۰ هزار تومان از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی به بازار کتاب آمد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها