دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۹
کتاب «پلیمرهای هوشمند» منتشر شد

کتاب «پلیمرهای هوشمند» از سوی انجمن علوم و مهندسی پلیمر ایران منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، دبیر علمی سومین جایزه فناورانه با بیان این خبر گفت: حدود یک قرن از پذیرفته شدن پلیمر به عنوان ماده شیمیایی می‌گذرد و امروزه در حوزه‌های مختلف علمی و صنعتی، زیست محیطی بصورت مطلوب و موثر از این ماده استفاده می‌شود از همین رو پیشرفت جهان بی‌شک مدیون توسعه دانش و صنعت پلیمر است. ارتقای بهداشت، اصلاح ساخت و ساز، بهبود سیستم حمل و نقل، دست یافتن به وسایل زندگی بهتر، البسه متنوع، وسایل ورزشی مدرن، تجهیزات پزشکی پیشرفته و غیره همگی مدیون تنوع پلیمرها است.

محمدرضا مه پیکر ادامه داد: پلیمرهای هوشمند خانواده بزرگی از مواد پلیمری هستند که در دهه اخیر جایگاه و اهمیت خود را در زمینه‌های متفاوت پزشکی، دارویی، الکترونیک و … به عرصه حضور رسانده‌اند. پیشرفت در دنیای پلیمرها با سرعت ادامه دارد و اجتناب از آن غیر ممکن است. بر این اساس است که ادعا می‌شود «ارزنده‌ترین هدیه شیمیدان‌ها به بشریت معرفی پلیمر بوده است».

وی با اشاره به ابنکه کتاب «پلیمرهای هوشمند؛ اصول و کاربردها» نوشته «جورج میکائیل گارسیا» است، اظهار کرد: برگردان فارسی این اثر به همت هانیه سادات میران موسوی و غلامحسین ظهوری از اساتید دانشگاه فردوسی مشهد انجام شد و انجمن علوم و مهندسی پلیمر ایران آن را در ۲۱۶ صفحه در قطع وزیری و در سال ۱۴۰۳ چاپ و منتشر کرد.

وی تصریح کرد: در این اثر ضمن شرح اصول و کاربردهای اصلی پلیمرهای هوشمند به بررسی انتقادی از وضعیت صنعت در این زمینه تحقیقاتی برجسته از جمله مبانی شیمیایی- فیزیکی پرداخته است و اشارات نسبتاً جامعی در اهمیت پلیمرهوشمند را در ۵ فصل ارائه کرده است؛ مواردی از قبیل پیش‌گفتار، مبانی پلیمرهای هوشمند، پلیمرهای حسی، کاربردهای نوظهور پلیمرهای هوشمند در زیست پزشکی، نتیجه گیری، چالش ها و دیدگاهها مورد بحث قرار گرفته است.

وی هدف از چاپ کتاب «پلیمرهای هوشمند» را آموزش اصول و کاربردها حمایت و گسترش همه جانبه علم پلیمر به صورت کتابخوانی و بالا بردن دانش و فرهنگ در جامعه اعلام و عنوان کرد که امید است که از کاربردهای جدید پلیمرهای هوشمند و پلیمرهای پزشکی بیشترین بهره برداری انجام شود.
در اختتامیه سومین دوره «جایزه فناورانه ایرج یزدان‌بخش»، کتاب «پلیمرهای هوشمند» (اصول و کاربردها) با حضور مترجمان و استاندارد خراسان رضوی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و محمد جعفر یاحقی پژوهشگر، نویسنده و استاد زبان و ادبیات فارسی و جمعی از نخبه فناوران و صنعت گران معرفی و رونمایی شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین