سه‌شنبه ۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲
پزشکیان در تابلو رونمایی از ۲۶۲ عنوان کتاب دفاع مقدس چه نوشت؟

از ۲۶۲ عنوان کتاب دفاع مقدس و مقاومت با حضور رئیس‌جمهور رونمایی شد. رئیس‌جمهور در این مراسم بر تابلو یادبود آیین رونمایی از ۲۶۲ عنوان کتاب دفاع مقدس و مقاومت یادداشتی را ثبت کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ مسعود پزشکیان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای سرافراز ایران اسلامی، تمسک به فرهنگ و ارزش‌های دفاع مقدس را نیاز همیشگی جامعه عنوان کرد و گفت: برای ما که در جبهه‌های جنگ زندگی کردیم و آن خاطرات را داریم رنج‌دهنده است که نتوانستیم آن باورها و ارزش‌ها را آنگونه که شایسته است به نسل جدید منتقل کنیم.

وی اظهارکرد: در دوران دفاع مقدس جوانان ما کار و تحصیل و زندگی خود رها کردند و بی هیچ چشم‌داشتی برای دفاع از کشور به جبهه‌ها رفتند و امروز اگر آن باور و آن اعتقاد و ایمان باشد، هیچ قدرتی نمی‌تواند نگاه چپ و یا مغرضانه به کشور و این آب و خاک داشته باشد.

رئیس‌جمهور در ادامه با بیان اینکه آنچه موجب ایستادگی و مقاومت ملت ایران در برابر حملات دشمن می‌شد، ایمان و اعتقاد راسخ جوانان کشور بود، تصریح کرد: ما از لحاظ امکانات و تجهیزات در محدودیت بودیم، اما به رغم حمایت‌ها و پشتیبانی‌های آمریکا، شوروی و اروپا از رژیم بعث عراق ایمان و باور ما بود که باعث می‌شد در برابر حمله‌ها و تهاجم‌ها مقاومت کنیم.

وی اظهار کرد: اگر باور و اعتقاد دوران دفاع مقدس باشد هیچ قدرتی نمی‌تواند نگاه چپ به کشور ما داشته باشد. اگر امروز یک ملاحظه می‌کنیم که مثلاً ممکن است بیایند و بزنند، امام می‌فرمود آمریکا اگر هم بزند با این مردم می‌خواهد چکار کند؟ مگر می‌تواند اینجا بماند؟ می‌تواند بزند ولی نمی‌تواند بماند؛ پس نمی تواند ما را تسلیم کند.

وی ادامه داد: دوستان دوران دفاع مقدس ما نخبگان دانشگاهی بوده و خیلی بهتر از من بودند، ولی جانشان را دادند و شهید شدند تا ما آن راه را ادامه دهیم. جهاد امروز ما سخت تر از شهادتی است که آنها داشتند چون ما هر روز باید با نفس اماره خود بجنگیم و منیت‌ها را مهار کنیم تا مشکلات را حل کنیم. دعواهای امروز ما برای قدرت، مقام و اسم شهرت است وگرنه چه دعوایی بین ما و شما هست؟

همچنین رئیس‌جمهور شعری از عطار نیشابوری را بر تابلو یادبود و رونمایی از کتاب دوران دفاع مقدس و مقاومت یادداشت کرد.

‌ متن یادداشت رئیس‌جمهور به شرح زیر است:

«گر مرد رهی میان خون باید رفت
وز پای فتاده سرنگون باید رفت
تو پای به ره در نه و از هیچ مپرس
خود راه بگویدت که چون باید رفت»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها