زهرا عبدی داستاننویس کودک و نوجوان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در قم، به بهانه چاپ جدیدترین کتابش «خانه نور» گفت: «خانه نور» به ماجرای هجرت حضرت معصومه (س) از مدینه به قم از زبان دو شتر به نام ماهک و کوهانک پرداخته است.
وی گفت: سعی کردم نسبت به آثار کودک دیگر در این زمینه، با نگاه تازهای به این موضوع بپردازم.
عبدی ادامه داد: در ابتدا چند طرح نوشتم و آنها را در کارگاهها خواندم و با برخی اساتید مشورت کردم. اساتید گفتند اگر این طرحها را بنویسید ناشر استقبال و چاپ میکند اما باید سبک متفاوتی را در نظر گرفته شود تا کودکان دوست داشته باشند. به همین خاطر چند نمونه کار در این زمینه خواندم و طرحی نو نوشتم.
این نویسنده افزود: من همیشه داستانهای تاریخ اسلام را برای کارشناسان میفرستم. حاج آقا طباطبایی بعد از خواندن کارم بنده را تشویق کردند و چند نکته کوچک درباره محتوای تاریخی کار گوشزد کردند.
عبدی تصریح کرد: سالها قبل برخلاف میلم به قم آمدم. من در این شهر غریب بودم و مشکلات بسیاری داشتم. هربار اتفاق خوشی برایم میافتاد میرفتم حرم به خانم میگفتم. هربار مشکلی داشتم میرفتم گوشه دنج حرم و ساعتها مینشستم و با خودم میگفتم خانم شما هم مثل من اینجا غریب هستید، پس حال ما را درک میکنید، لطفاً کمک حال من باش و بهم توان بده. این توسل جستن منرا آرام میکرد. همیشه دلم میخواست کار کوچکی برای خانم بنویسم.
نویسنده کتاب «خانه نور» درباره تجربه دینی و نقش کتابهای مذهبی یادآور شد: یونگ در کتابش از «دین» با عنوان «تجربه دینی» یاد میکند. او به بررسی ابعاد مختلف دینهای مختلف میپردازد و در پایان مینویسد که بعضی از مردم تجربه دینی دارند و بعضیها ندارند؛ اما خوشا به حال کسی که در زندگیاش «تجربه دینی» داشته است.
وی ادامه داد: موضوع، اعتقاد دینی نیست. بلکه تجربه است. تجربه دینی تجربه مطلقی است که چون و چرا برنمیدارد. علیرغم آنچه دنیا درباره تجربه دینی فکر میکند، کسی که این تجربه به او دست داده باشد صاحب گوهر گرانبهایی است. یعنی صاحب چیزی است که به زندگی معنا میبخشد.
نظر شما