یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰
«بزرگترین زندان زمین» به چاپ دوم رسید

ترجمه کتاب «بزرگ‌ترین زندان زمین» نوشته ایلان پاپه، نویسنده یهودی و استاد دانشگاه‌های اسرائیل، از سوی انتشارات کتابستان معرفت به چاپ دوم رسید. بزرگ‌ترین زندان زمین (The Biggest Prison on Earth) را یک منبع جامع برای مرور تاریخی روند تبدیل باریکه غزه به بزرگ‌ترین زندان روباز جهان دانسته‌اند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا ترجمه کتاب «بزرگ‌ترین زندان زمین» نوشته ایلان پاپه، نویسنده یهودی و استاد دانشگاه‌های اسرائیل، از سوی انتشارات کتابستان معرفت به چاپ دوم رسید.

این کتاب که ترجمه مهدی خانعلی‌زاده و مریم قره‌گزلو است در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در اردیبهشت سال جاری، در شمار پرفروش‌ترین آثار ترجمه شده این نمایشگاه بود. بزرگ‌ترین زندان زمین (The Biggest Prison on Earth) را یک منبع جامع برای مرور تاریخی روند تبدیل باریکه غزه به بزرگ‌ترین زندان روباز جهان دانسته‌اند. این کتاب می‌تواند شبهاتی را که از سوی رسانه‌های غربی برای حمایت از اشغالگری و توجیه خونریزی‌های دولت اسرائیل به‌صورت گسترده پمپاژ می‌شود، شفاف کند. نویسنده این اثر که یک مورخ اسرائیلی است، معتقد است واقعیت را باید با نگاه به وضعیت ساکنان کرانه باختری که تلاش‌های متعددی برای مذاکره با اسرائیل داشته‌اند، دریافت. همچنین باید سراغ سرخ‌پوستان به‌عنوان ساکنان اصلی قاره آمریکا رفت و روند محو خشونت‌بار آنها از سرزمین مادری‌شان از سوی اشغالگران انگلیسی و تاسیس کشور ایالات‌متحده را بررسی کرد.

ایلان پاپه متولد هفت نوامبر ۱۹۵۴، تاریخ‌نگار و دانشمند سیاسی اسرائیلی است که در خارج از اسرائیل فعالیت می‌کند. بسیاری از کتاب‌ها و مقالات او به موضوعات مرتبط با تاریخ اسرائیل و فلسطین می‌پردازند و اغلب دیدگاه نقادانه و بدون تعصبی را در مورد سیاست‌های اسرائیل در قبال فلسطین ارائه می‌دهند. او پیش از رفتن به بریتانیا از سال ۱۹۸۴ تا ۲۰۰۷ استاد ارشد علوم سیاسی در دانشگاه حیفا و از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۸ رییس موسسه مطالعات فلسطینی و اسرائیلی امیل توما در حیفا بود.

پاپه، استاد دانشکده علوم اجتماعی و مطالعات بین‌الملل در دانشگاه اگزتر بریتانیا است و رییس مرکز اروپایی مطالعات فلسطین همان دانشگاه و نیز رییس سابق مرکز مطالعات قومی-سیاسی اگزتر است. او مولف کتاب‌های پاکسازی قومی فلسطین (۲۰۰۶)، خاورمیانه جدید (۲۰۰۵)، تاریخ فلسطین جدید: یک سرزمین، دو قوم (۲۰۰۳)، و بریتانیا و نزاع عرب-اسرائیلی (۱۹۸۸) است. او از اعضای برجسته جبهه دموکراتیک صلح و مساوات بود و در سال‌های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۹ در فهرست انتخاباتی همین حزب برای انتخابات کنست قرار داشت. پاپه، از جمله مورخان جدید اسرائیلی است که پس از انتشار اسناد مربوطه، توسط دول بریتانیا و اسرائیل در اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی به بازنویسی تاریخ شکل‌گیری اسرائیل در سال ۱۹۴۸ و اخراج یا فرار ۷۰۰ هزار فلسطینی در همان سال پرداخته‌اند. به عقیده ایلان پاپه، اخراج این افراد اقدامی ارتجالی نبوده، بلکه موجب پاکسازی قومی در فلسطین شده است. او تشکیل اسرائیل را مقصر فقدان صلح در خاورمیانه دانسته و خواستار تحریم بین‌المللی دانشگاهیان اسرائیلی شده است.

چاپ دوم این کتاب با ۳۳۰ صفحه و قیمت ۲۶۰ هزار تومان از سوی نشر کتابستان روانه بازار نشر شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها