چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۸
نگاه رهبر معظم انقلاب به کتاب و ادبیات، نگاهی واقعی و عمیق است

چهارمحال و بختیاری - فعال فرهنگی و مدیر مجموعه فرهنگی رسانه‌ای اتفاق در نشست «گعده امین»، به تحلیل دیدگاه‌های مقام معظم رهبری در حوزه ادبیات مقاومت و دفاع مقدس پرداخت و توجه ایشان به تنوع فرهنگی را مورد تاکید قرار داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در شهرکرد، سید سراج‌الدین جزایری در این نشست در ابتدای سخنان خود به مستند «غیررسمی ۶» اشاره کرد و گفت: این مستند با موضوع کتاب و زیست کتابانه مقام معظم رهبری آماده و پخش شد.

جزایری با اشاره به نقش رهبر معظم انقلاب در حوزه ادبیات و کتاب اظهار داشت: ایشان قبل از اینکه یک سیاستمدار باشند، یک ادیب هستند. قبل از انقلاب، نه تنها در جلسات ادبی حضور و ارتباط داشتند، بلکه خودشان یک پایگاه و ملجع برای اتفاقات ادبی بودند.

نگاه رهبر معظم انقلاب به کتاب و ادبیات، نگاهی واقعی و عمیق است

وی افزود: روشنفکری واقعی در دین و اعتقاداتِ ما، نمود پیدا می‌کند و می‌بینیم که شاعران، فرهیختگان و ادیبان بنامِ تاریخِ ما، همه سمت و سویی مذهبی و اعتقادی داشتند. حافظ، که تخلصش از حافظ بودن قرآنش می‌آید، یکی از این نمونه‌هاست.

جزایری با اشاره به علاقه‌مندی مقام معظم رهبری به کتاب و ادبیات، گفت: بسیاری از مسئولان ما ژست کتاب می‌گیرند این در حالی است که رهبر معظم انقلاب در جلسات کتاب‌محور و فضاهای ادبی، شور و حال دیگری دارند.

نگاه رهبر معظم انقلاب به کتاب و ادبیات، نگاهی واقعی و عمیق است

وی افزود: نکته بسیار مهم در رفتار مقام معظم رهبری، صراحت و تعارف نداشتن ایشان با محتوا و کتاب است. در رابطه با سیاست می‌فرمایند: «من انقلابیم، حرفم را صریح می‌زنم» و در حوزه ادبیات نیز همینطور هستند. ایشان بدون هیچ تعارفی، نظر خود را درباره کتاب‌ها اعلام می‌کنند.

جزایری ادامه داد: رهبری به تعبیری که در مستند «غیررسمی ۶» نیز آمده، به ادبیات نگاه متفاوتی دارند. ایشان حتی به جزئیات کتاب‌ها و نویسندگان توجه دارند و به ناشران و نویسندگان اهمیت می‌دهند.

وی افزود: رهبری در سخنرانی‌هایشان، کتاب‌های متعددی را معرفی می‌کنند و این نشان از دغدغه ایشان نسبت به ترویج فرهنگ کتابخوانی است. ایشان حتی در جلسات مختلف با اهالی کتاب، به جریان‌شناسی کتاب‌ها و نویسندگان نیز دقت می‌کنند.

جزایری اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های بارز مقام معظم رهبری، توجه ویژه به ادبیات مقاومت و دفاع مقدس است. ایشان هر سال در پاسداشت ادبیات مقاومت، چندین کتاب را تقریظ می‌کنند.

وی در پایان افزود: نگاه رهبر معظم انقلاب به کتاب و ادبیات، نگاهی واقعی و عمیق است. ایشان به نشرهای مختلف، حتی انتشاراتی که شاید با فضای فکری جریان انقلابی در تقابل باشند، توجه دارند و این نشان از دقت نظر و اهمیت دادن به تنوع فرهنگی دارد.

نگاه رهبر معظم انقلاب به کتاب و ادبیات، نگاهی واقعی و عمیق است

در ادامه این نشست حجت‌الاسلام موسوی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان نیز با اشاره به فضای معنوی و باصفاتر از تصور خود در این نشست، اظهار داشت: امیدواریم که چنین جلساتی بیشتر برگزار شود تا جامعه ما بیشتر با اندیشمندان و اهل کتاب آشنا شود و رفاقت بیشتری با کتاب و مطالعه پیدا کند.

حجت‌الاسلام موسوی به نقش مقام معظم رهبری در ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی اشاره کرد و گفت: مقام عظمای ولایت با تمام گرفتاری‌ها و مشکلات، همچنان عاشق کتاب و نویسندگی هستند و این عشق به کتابخوانی باعث طراوت و شادابی ایشان شده است.

وی از اصحاب رسانه خواست تا در نشر مستند «غیررسمی ۶» که به اهمیت کتاب و کتابخوانی پرداخته، تلاش بیشتری کنند و این مستند را به سمع و نظر جامعه برسانند.

موسوی ضمن تشکر از تمامی دست‌اندرکاران این برنامه ابراز امیدواری کرد: در آینده شاهد برگزاری جلسات مشابهی در سطح گسترده‌تری باشیم.

این نشست فرهنگی با اهدای تمثال‌هایی از برنامه گعده امین به میهمانان برنامه به کار خود پایان داد.

گعده امین با حضور سید سراج‌الدین جزایری، فعال فرهنگی و مدیر مجموعه فرهنگی رسانه‌ای اتفاق؛ حجت‌الاسلام موسوی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی؛ احمد فرهادی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان؛ همایون علیدوستی، دبیر محفل ادبی بام ایران و مجری کارشناس این برنامه و جمعی از فعالان فرهنگی در محل کتابفروشی کتاب‌های خوب در شهرکرد برگزار شد.

نگاه رهبر معظم انقلاب به کتاب و ادبیات، نگاهی واقعی و عمیق است

نگاه رهبر معظم انقلاب به کتاب و ادبیات، نگاهی واقعی و عمیق است

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها