به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در خرمآباد، همزمان با ششمین روز از سیودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، ویژه برنامه «من کتاب را زندگی کردم» با حضور سرپرست کتابخانههای عمومی و مدیرکل زندانهای لرستان و جمعی از مددجویان در زندان مرکزی خرمآباد برگزار شد.
سرپرست اداره کل کتابخانههای عمومی لرستان در این مراسم با بیان اینکه استفاده از ابزارهای تشویقی یکی از راهکارهای سوق دادن مددجویان زندان به سمت مطالعه است، بیان کرد: گاهی مطالعه یک کتاب به ویژه وقتی انسان در شرایط خاصی مثل سپری کردن دوران محکومیت در زندان است، میتواند سرنوشت آن انسان را تغییر داده و دنیایی جدیدی را به ارمغان آورد.
حجتالاسلام علیاکبر سبزیان گفت: ندانستن منشاء بسیاری از معضلات و مشکلات امروزی است، مطالعه کتاب و خواندن برای دانستن، کیفیت زندگی ما را ارتقاء میبخشد و درصد زیادی از این مشکلات را حل میکند.
قرآن بهترین کتابی است که انسان میتواند با آن مأنوس شود
عبدالمجید کشوری، مدیرکل زندانهای استان لرستان نیز خودشناسی را نخستین گام در راه رسیدن به پیشرفت اجتماعی و در نهایت سعادت فردی و جامعه بشری دانست و افزود: قرآن بهترین کتابی است که انسان میتواند با آن مأنوس شود، قرآن کتابی است که همیشه حاضر است و مطالب آن تکراری نمیشود و در طول زندگی کاربرد دارد.
این برنامه به پیشنهاد اداره کل کتابخانههای عمومی لرستان و با همکاری اداره کل زندانها و اقدامات تامینی لرستان در قالب مسابقه خاطرهنویسی در سطح زندانهای استان لرستان برگزار شد.
همچنین از نفرات برتر این مسابقه در این مراسم تجلیل به عمل آمد و برخی از مددجویان به معرفی کتابهای خوانده شده خود پرداختند.
سیودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «خواندن برای همدلی» از ۲۳ آبان ۱۴۰۳ شروع شده و تا سیام آبان ادامه دارد.
نظر شما