دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۳
کتاب‌های مقاومت به منزل تک‌تک لبنانی‌ها رفته است

نماینده حزب الله لبنان در مراسم رونمایی از کتاب «عایده» گفت: در لبنان نیز کتاب‌هایی با موضوع شهدای هشت سال دفاع مقدس، مدافعان حرم و شهدای مقاومت به تک تک به منازل مردم لبنان و منطقه رفته است. اثر این کار مشترک که اصل آن از این حوزه آغاز شد، در پیشرفت مقاومت و فهم جامعه اسلامی از مقاومت در لبنان و منطقه قابل شرح نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا در مراسم پاسداشت مجاهدت‌های رزمندگان حزب‌الله لبنان دوشنبه ۵ آذر حوزه هنری انقلاب اسلامی، از کتاب «عایده» رونمایی شد.

سید عبدالله صفی‌الدین، مسئول دفتر حزب الله لبنان در تهران در رونمایی کتاب «عایده» گفت: حوزه هنری در موضوع مقاومت شریک اصلی نهضت مقاومت است. بحث هنر و ثبت تاریخ مربوط به شهدای مقاومت کار ارزشمند و مهمی است.

وی افزود: در لبنان نیز کتاب‌هایی با موضوع شهدای هشت سال دفاع مقدس، مدافعان حرم و شهدای مقاومت به تک تک به منازل مردم لبنان و منطقه رفته است. اثر این کار مشترک که اصل آن از این حوزه آغاز شد، در پیشرفت مقاومت و فهم جامعه اسلامی از مقاومت در لبنان و منطقه قابل شرح نیست. به نظرم گاهی عکسی که با احساس و از عمق وجود گرفته شود، معادل چندین جلسه سخنرانی تاثیر دارد، چون که هنر کلمه بزرگی است.

مسئول دفتر حزب الله لبنان در تهران عنوان کرد: سید حسن نصرالله هنرمند بزرگی بود و با صبوری نقشه بزرگی تهیه کرد که امروز همه دنیا آن را دوست دارند. با صنعت نشر، عشق، اعتقاد و با تحمل زیاد افرادی را که حتی باور نداریم، می‌توانیم جذب کنیم و به آنها درباره مقاومت اطلاعات درست بدهیم. مطمئنم دوستان‌مان در حوزه هنری ابتکار عمل را به دست گرفته‌اند، ابتکار عمل در بحث حوزه مقاومت بسیار مهم است. ثبت و نشر آنچه در جنوب لبنان رخ داده و تلاش دشمن در حذف ما از یک طرف و معجزه حزب‌الله و مقاومت از سوی دیگر، روایت این روزهای لبنان است.

ادبیات مقاومت باید در فرامرزها بدرخشد

محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری در ادامه این مراسم گفت: سنت روایت و تصویرسازی از انسان انقلاب اسلامی و مقاومت، دهه ۶۰ در حوزه هنری شکل گرفت. ما با جلوه انقلاب اسلامی احیای دوباره انسان را مشاهده کردیم. انسان در معنای الهی و فطری بار دیگر در نقطه دیگر تاریخ فرصت کرد تا همه زیبایی‌هایش را جلوه دهد و اهل فرهنگ و هنر خیلی زود دریافتند که این جلوه انسانی باید از نو برای همه روایت شود.

او ادامه داد: فهم جمعی به مدد نسل اول ادبیات مقاومت ایجاد شد، امروز در ادبیات مقاومت برای روایت انسان مقاومت مرز نداریم؛ انسان لبنانی، یمنی، عراقی، سوری و فلسطینی. انقلاب اسلامی نه تنها در ایران که در همه گستره‌ها از نو انسان را احیا کرد. ادبیات مقاومت اگر می‌خواهد بدرخشد باید سراغ انسان مقاومت در بیرون از مرزهای ایران برود.

رئیس حوزه هنری اظهار کرد: عایده روایت یک مادر لبنانی از داستان خودش و فرزند شهیدش است. او از نخستین جوان‌های مقاومت بدون مرز است. امیدواریم این مرحله از ادبیات مقاومت مانند مرحله نخست درخشان و پرثمر باشد و به سراغ ادبیات غیرایرانی رفته، به سرعت بجوشد، گسترش پیدا کند و منشا خیر و برکت باشد.

حضور در ایران مثل رویاست

عایده سرور مادر شهید عباس علی در بخش پایانی این برنامه گفت: درباره آنچه که در قلبم است نمی‌توانم صحبت کنم اما این کلمات کوتاه را پذیرا باشید. هرچقدر هم بخواهم با کلمات بازی کنم نمی‌توانم. از مجاهدت ایرانی‌ها تشکر می‌کنم. هیچ وقت تصور نمی‌کردم در ایران باشم، اما امروز این رویا تحقق پیدا کرد.

او افزود: من یکبار پسرم را در خواب دیدم و پسرم در خواب به من گفت که روزی در ایران در حضور افراد مهمی هستیم و الان متوجه می‌شوم که شهدا همگی اهل عرفان و زنده‌اند و همه آن‌ها عاشق امام حسین بودند که به دعوت او لبیک گفتند و شهید شدند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها